Oorzaken van Besmetting van de Gist

Wanneer iemand lijdt aan een schimmelinfectie, is het uiteindelijk veroorzaakt door één ding en slechts één ding. Het is een schimmel bekend als Candida albicans. Echter, niet iedereen krijgt een schimmelinfectie gewoon door het hebben van deze schimmels op hun lichaam. Er zal gewoonlijk een andere oorzaak die veroorzaakt eigenlijk de schimmel te groeien en overwoekeren zijn.

Medicijnen

Voor sommige mensen, is een schimmelinfectie veroorzaakt door antibiotica. Dit wordt grotendeels veroorzaakt door de onbalans antibiotica kan creëren in het lichaam, en specifiek binnen de vagina. Wanneer een stof als een antibioticum wordt ingenomen, kan dat leiden tot "goede" bacteriën te worden beschadigd en gedood. Sommige van deze "goede" bacteriën zijn verantwoordelijk voor de controle van het aantal C. albicans in de vagina. Als minder "goede" bacteriën aanwezig zijn in deze omgeving, is een onbalans ontstaan, waardoor C. albicans te overwoekeren en daardoor een infectie veroorzaken.

Dieet

Voor anderen kan een infectie veroorzaakt door de voeding, met name wanneer de voedingskwaliteit van dit dieet is relatief laag. Aangezien de C. albicans schimmel reeds op de huid, niet genoeg voedzaam voedsel kan een onbalans in de vagina, net als in het geval van antibiotica. Echter, deze zaak niets te maken met de daling van de "goede" bacteriën hebben; het eigenlijk een verhoging inhoudt van suikers in het milieu. Als het saldo van suiker binnen de vagina toenemen, kan de C. albicans schimmel het gebruiken om te reproduceren exponentieel, het veroorzaken van een schimmelinfectie.

Orale anticonceptiva

Vele malen, is een schimmelinfectie veroorzaakt door het gebruik van orale anticonceptiva. Als vrouw maakt gebruik van de pil, kan ze een verandering in haar hormonen ervaren. Deze hormonale veranderingen kunnen invloed hebben op de balans van de zuurgraad in de vagina. Wanneer de hormonen en zuurgraad veranderen, de C. albicans schimmel heeft een betere kans van het reproduceren, waardoor een schimmelinfectie.

Zwangerschap

Na langs dezelfde lijn als hormonale veranderingen, is het ook mogelijk om een ​​vrouw te lijden aan een infectie door een zwangerschap. Wanneer een vrouw zwanger wordt, zal haar lichaam gaan door een aantal wijzigingen, waarvan er een hormonaal. Dit kan de onbalans die eerder is genoemd binnen de bacteriën die van nature in en rond de vagina, wat kan leiden tot een overmatige groei van C. albicans en gevraagd een schimmelinfectie te creëren.

Immune System

Er is ook het potentieel voor een gecompromitteerd immuunsysteem, zoals te zien in diabetes, HIV, AIDS, stress en andere immuun aandoeningen, de ontwikkeling van een infectie veroorzaken. Wanneer iemands immuunsysteem aangetast, het lichaam is niet zo effectief in het eigenlijke beheer van de C. albicans schimmel, wat betekent dat het niet langer de hoeveelheid schimmel in het lichaam lage succesvol houden. Als dit zou gebeuren, kan de C. albicans nu sneller reproduceren, waardoor uiteindelijk een schimmelinfectie.

Een ander persoon

Terwijl de meeste mensen een infectie van een onbalans van het systeem zal ontwikkelen, kan het ook worden uitbesteed volgens de Mayo Clinic, maar dit is zeer onwaarschijnlijk. Als iemand onbeschermde seks met iemand die lijdt aan een schimmelinfectie hebt, is er de minste mogelijkheden dat hij een infectie zou kunnen teruglopen.