Oor nieten Procedures

Oor nieten Procedures

Het oor nieten procedure is losjes gebaseerd op de oude Oosterse praktijk van acupunctuur. De Chinese vonden het oor leek de foetus ondersteboven, met de delen van het lichaam proportioneel uitgelijnd in de binnenste en buitenste oor. Auriculotherapie is geoefend voor tientallen jaren, sinds hij ontdekt door Dr Paul Nogier in 1957, en is uitgegroeid tot een toenemende populaire drug vrije gewichtsverlies methode voor mannen en vrouwen in de afgelopen jaren.

Functie

Het oor nieten procedure is vergelijkbaar met het oor piercing en maakt gebruik van kleine chirurgische roestvrijstalen nietjes. De nietjes zijn op bepaalde drukpunten in het kraakbeen van het oor geplaatst. Deze strategisch geplaatste nietjes toepassing constante stimulatie en verzenden bepaalde berichten naar de hersenen. Acupunctuur is aangetoond dat het helpt de eetlust te onderdrukken, maar vooralsnog zijn er geen overtuigende studies die aantonen dat oor nieten heeft hetzelfde effect.

Soorten

Hoewel er meer dan 700 drukpunten in het oor, de meest voorkomende oor nieten procedures zijn ontworpen om gewicht te verliezen, migraine relief en het stoppen met roken. Acupuncturisten doorgaans gebruik van het linker oor voor gewichtsverlies en het rechteroor voor stoppen met roken.

Time Frame

Het oor nieten procedure duurt slechts een paar minuten uit te voeren en de nietjes in de linker van 2 tot 6 maanden, afhankelijk van de behoefte van het individu. De nietjes kunnen worden verplaatst of buiten op elk moment. Hoe langer de nietjes blijven groter het risico op infectie en blijvende littekens.

Effecten

De meest voorkomende bijwerkingen van het oor nieten procedure voor gewichtsverlies zijn misselijkheid, verminderde eetlust, verhoogde dorst en een metaalsmaak in de mond. Evenals het verminderen van stress, het verbeteren van depressie en slaapgewoonten. De effecten van het oor nieten procedures voor het stoppen met roken zijn overleden nicotine, alcohol en drugs hunkeren, verminderde spierstijfheid, pijn en verlichting van migraine.

Waarschuwing

Het oor nieten procedure is niet geregeld in vele staten, noch bepaalde staten vereisen technici voor een medische opleiding hebben. Raadpleeg uw arts voorafgaand aan de procedure. Niet over deze procedure als u een hartaandoening, neem bloedverdunnende medicatie, een pacemaker, epilepsie of een hemofilie. Zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en mensen die willen om zwanger moet ook deze procedure niet hebben.