Ontwikkeling passende Activiteiten voor Zuigelingen

Ontwikkeling passende Activiteiten voor Zuigelingen

Activiteiten voor baby's zijn allemaal over leuke. Wat je misschien denken als de speeltijd is echt helpt uw ​​baby ontwikkeling van haar audio-tracking vaardigheden, visuele volgen vaardigheden, oog-hand coördinatie en grove motoriek. In plaats van zich zorgen te maken over wat de leeftijd tot welke activiteit te introduceren, in plaats daarvan richten op de mijlpalen in de ontwikkeling van uw baby, en op maat van uw speeltijd om nieuwe vaardigheden van de baby.

Auditieve Tracking Skills

Wanneer uw baby is in staat om haar hoofd te draaien in de richting van het geluid van je stem, ze ontwikkelde auditieve volgen vaardigheden. Stimuleer dit door te bellen naar haar. Zet haar in een babyzitje in het midden van de kamer, en loop rond roepen haar naam of het maken van grappige geluiden. Je baby zal een expert in het opsporen van de bron van een geluid te worden. Ze zullen ook leren over de ruimte, het onderscheiden van geluiden die ver en dichtbij zijn.

Visual Tracking Skills

Je baby begint te onthouden je gezicht het moment dat ze geboren is. Als haar ogen beginnen te focussen, ze kijkt je te verplaatsen van plaats tot plaats. Help je baby ontwikkelen van haar visuele volgen vaardigheden met een zaklamp. Plaats een sjaal of een gekleurd vloeipapier over de balk, en beweeg het licht in de kamer rond, van de vloer tot de muren tot aan het plafond. Je baby zal Starstruck zijn aangezien zij op het licht fladderen heen en weer. Veel plezier experimenteren met concepten van snelle en langzame, hoog en laag en heen en weer.

De coördinatie tussen ogen en hand

Als je baby leert om haar spieren en vooral haar armen en handen te beheersen, zullen ze in staat zijn om objecten te begrijpen en ze te verplaatsen. Stimuleren deze ontwikkeling met spelletjes van het stapelen en gieten. Spreidde een handdoek of deken op de vloer voor het gieten van games. Geef je baby met kopjes en schalen. Vul ze met granen of water. Toon haar hoe te gieten van cup naar kom. U kunt ook stapelen kleine dozen en blokken voor je baby, en laat haar ervaar het plezier van kloppen ze neer. Opzettelijke daden van de baby's zal haar vermogen om haar handen te beheersen ontwikkelen.

Grove motoriek

U weet uw baby begint aan haar grove motoriek beheersen wanneer ze begint te kruipen en probeert te beklimmen. Help haar deze vaardigheden te ontwikkelen door het organiseren van kleine obstakels voor haar te monteren of te navigeren. Opstapelen grote kussens en kijk je baby poging om Mt. Softie. Of het opzetten van een aantal kussens en andere zachte wanden en helpen de baby te maken haar weg door een hindernisbaan. Navigeren door de bochten zal je baby's grove motoriek, evenwicht en coördinatie te verbeteren.