Onderhoud van Body Balance

Onderhoud van Body Balance

Body balance is een term die gebruikt wordt in de holistische oefeningen en levensstijl. Het verwijst naar evenwicht van je hele lichaam, met inbegrip van de geest en emoties. Aan het lichaam evenwicht te bereiken moet u oefeningen en technieken die werken om te ontspannen, te stabiliseren en te helpen met evenwicht te combineren. Voeding is ook belangrijk in het bereiken van de balans tussen lichaam en supplementen kunnen vaak worden gevonden in reformwinkels te helpen dit doel te bereiken. Zodra lichaam evenwicht is bereikt, wordt de bloedstroom verbeterd, evenals flexibiliteit, bewegingsbereik en evenwicht.

Instructies

•  Oefening op een manier die de balans tussen lichaam, of de balans tussen geest, lichaam en geest te bevorderen. Yoga is een oefening medium dat helpt met de stabiliteit, evenwicht en ontspanning. Er zijn ook oefeningen die een stabiliteit bal, die eruit ziet als een oefening bal in tweeën gesneden te gebruiken. U kunt dit ook doen tai chi, een traditionele Chinese krijgskunst die wordt gebruikt voor zelfverdediging, maar bevordert ook de gladde, langzame bewegingen die werken aan evenwicht.

•  Consumeer supplementen en voedingsmiddelen die helpen om het lichaam in evenwicht te houden. Reformwinkels dragen alle-natuurlijke vitaminen en supplementen die helpen om het lichaam essentiële voedingsstoffen te voorzien om het evenwicht te behouden. Eten dat is goed voor de balans tussen lichaam bevat groenten en fruit en andere all-natuurlijke Whole Foods.

•  Relax. Ademhalingstechnieken, massages of warme baden kunnen allemaal helpen ontspannen je. Meditatie is een andere manier om het evenwicht in het achterhoofd te bereiken. Zonder ontspanning, zult u niet in volledige body balance. Eerst moet het proces of techniek die je helpt om een ​​ontspannen toestand te bereiken.

Hints

  • Technieken voor balans tussen lichaam zijn verschillend voor iedereen. Sommigen kunnen meer bewegen, minder meditatie, of vice versa nodig. Vinden wat werkt voor je lichaam, geest en ziel.