Non-Toxic Kruiden for Cancer

Non-Toxic Kruiden for Cancer

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, kanker is de tweede meest voorkomende doodsoorzaak in de Verenigde Staten, na hart-en vaatziekten. Het National Cancer Institute stelt dat hoewel er een algemene daling van de gevallen van kanker is geweest, hebben de alvleesklier en lever kanker blijven stijgen. Er zijn veel studies uitgevoerd naar niet-toxische kruiden die kunnen voorkomen of behandelen van verschillende kankers zijn.

Aziatische Ginseng

Veel van de studies Ginseng onderzoeken met een combinatie van kruiden, zodat ze niet vaststellen of het alleen kan worden gebruikt om aandoeningen te behandelen. Onderzoek wijst echter uit dat de Aziatische ginseng gunstig voor de cardiovasculaire gezondheid, de gezondheid van het immuunsysteem, mentale prestaties, type 2 diabetes, stress kan zijn, het welzijn, de Ziekte van Alzheimer, de vruchtbaarheid, fysieke uithoudingsvermogen en symptomen van de menopauze. Er zijn vele studies die een correlatie tussen het kruid en een vermindering van de groei van tumoren, maar meer onderzoek nodig. In een studie van de Universiteit van Maryland Medical Center aangehaald, onderwerpen die de ginseng had ingenomen had een lager risico op lever, alvleesklier, maag, eierstokkanker en longkanker. De studie bij 4.634 mensen in de loop van vijf jaar. Het duurde echter niet goed zijn voor factoren als eetgewoonten.

Knoflook

Historisch gebruikt als zowel voedsel en medicijnen, knoflook is niet alleen rijk aan antioxidanten, maar ook werd gevonden in een reeks studies te beperken of te behandelen cardiovasculaire ziekte, fungale omstandigheden en verkoudheid. Een van de belangrijkste gebieden van behandelingen die zijn onderzocht bij kanker. The Iowa Women's Health Study geconcludeerd dat vrouwen die regelmatig aten knoflook, groenten en fruit hadden een 31% verminderd risico op colonkanker. De analyse betrokken 41.000 vrouwen van middelbare leeftijd gedurende een lange periode. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, een aantal andere studies suggereren dat diƫten die knoflook bevatten kunnen beschermen tegen prostaatkanker, larynx (keel) en borstkanker; immuunsysteem functies voor die met lever of pancreas kanker te verbeteren; en beperking van de effecten van chemotherapie zoals een gebrek aan eetlust en vermoeidheid.

Green Tea

Traditioneel gebruikt als medicijn in heel veel Aziatische landen, is groene thee, zowel algemeen verbruikt en veel gestudeerd. Het is aangetoond te verminderen of te behandelen aandoeningen zoals hoge cholesterol, inflammatoire darmziekte, atherosclerose (coronaire hartziekte), leverziekte en diabetes. Er zijn studies uitgevoerd naar de effecten van groene thee op eierstokkanker, blaas, borst, long, alvleesklier, slokdarm, huid, prostaat-en maagkanker is. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, de effecten ervan op borstkanker zijn een van de meest geteste en terwijl de studies hadden verschillende conclusies, die constant bleef was dat het drinken van groene thee lijkt de ontwikkeling of groei van borstkanker bij vrouwen te beperken onder 50 jaar oud (of pre-menopauze).