Non-Farmaceutische remedies voor depressie

Depressie kan een chronische ziekte die grote invloed op het dagelijks functioneren van de lijdende individu. Depressie kan een persoon het vermogen om zich te concentreren, de functie op het werk aantasten en kan hun vermogen om een ​​goede nachtrust te krijgen beïnvloeden. De meest voorkomende manier om depressie te behandelen is door middel van medicatie, maar meer mensen zijn op het onderzoeken van niet-farmaceutische remedies voor depressie.

Remedies voor depressie

Depressie kan veroorzaakt worden door vele dingen, zoals lage niveaus van bepaalde neurotransmitters, gebruik van illegale drugs en gebeurtenissen in het leven. Depressie kan mensen verlammen, waardoor ze hopeloos voelen en afgesneden van de rest van de wereld. Er zijn niet-farmaceutische middelen die worden gebruikt om depressie te behandelen met positieve resultaten.

Sinds een aantal jaren andere culturen hebben de voordelen ontdekt van acupunctuur en het is helende eigenschappen. Acupunctuur is gebruikt bij depressieve patiënten en heeft bewezen de stemming chemicaliën in de hersenen, zoals serotonine en dopamine verhogen.

De wetenschap van acupunctuur bestaat uit het inbrengen zeer kleine naalden in bepaalde gebieden van het lichaam. De naalden blijven in een positie voor enkele minuten en vaak mensen in slaap vallen en helemaal tot rust te wijten aan het vrijkomen van stemming chemicaliën.
Acupunctuur is bedoeld voor eenmaal per week gedurende twee tot drie maanden. Als mensen beginnen te voelen dat hun depressieve symptomen terugkeren, moeten zij doen follow-up sessies.

Een andere vorm van behandeling is cognitieve gedragstherapie. Deze vorm van therapie is zeer nuttig bij de behandeling van alle vormen van depressie. Het individu komt doorgaans met therapeut eenmaal per week en huiswerk wordt vaak gegeven.

De therapeut werkt met het individu om hen te helpen in te zien dat hun gedachten irrationeel zijn en zijn gebaseerd op een ongezonde kijk op het zelf. CBT, aangezien het beter is bekend, loopt 4-6 maanden. Het is de overtuiging dat als het individu had een beter zicht zelf, dan de symptomen van depressie wordt opgeheven.

Het is altijd aangeraden dat als de depressieve symptomen erger worden, dan moet u onmiddellijk uw arts te raadplegen.