Nioxin Treatment

Nioxin is een systeem van hair-care producten die ontworpen zijn om de gezondheid van de hoofdhuid, follikels en het haar te verhogen. Nioxin promoot zichzelf als huidverzorging voor de hoofdhuid in plaats van alleen een ander haarproduct. Er zijn verschillende formuleringen voor het behandelen van verschillende condities, van mild dunner geavanceerde dunner chemisch behandeld haar. Volgens de website, kan acht van de 10 mensen die Nioxin gebruiken de resultaten te zien in zo weinig als 10 aanvragen van de driedelige behandeling.

Cleanser

Nioxin Cleanser is een shampoo. Het werkt aan de dagelijkse haaruitval te verminderen en te verwijderen giftige stoffen en hydrofobe lipiden uit de hoofdhuid. Dit creëert een optimale omgeving voor een gezonde huid en haren. Reinigingsmiddel moet worden gebruikt telkens wanneer de Nioxin behandeling wordt toegepast.

Scalp Therapy

Je kon Nioxin Scalp Therapy neerkomen op een conditioner. Het is de tweede stap in het behandelingsproces en bevordert het doel van het creëren van een gezonde omgeving voor je haar. Hoofdhuid therapie helpt ook om te hydrateren en voeden de hoofdhuid met essentiële eiwitten en aminozuren die gezonder, minder beschadigd haar te bevorderen. Sommige soorten hoofdhuid therapie, Systeem 1 bijvoorbeeld, zal je hoofdhuid tintelend verlaten nadat u het hebt toegepast op je haar.

Scalp Treatment

Scalp Treatment is de derde en laatste fase van de Nioxin systeem. Het komt als ofwel een vloeistof te sprayen op haar of een schuim te wrijven. Doel van Nioxin hoofdhuid behandeling dient de hoofdhuid doordringen met nog meer voedingsstoffen. Het product beweert dat door het behandelen van de hoofdhuid regelmatig, haarzakjes in staat om nieuw haar te regenereren zal zijn, en de oude haren zullen gezonder zijn en langer meegaan.