Niacine Detox Diets

Niacine - vitamine B3 - is een ingrediënt in veel over-the-counter ontgifting producten vanwege de effecten op de bloedsomloop en het energiemetabolisme. Niacine is ook de basis voor een aantal detox diëten.

Eigenschappen

Eén van de onderdelen van niacine is nicotinezuur, een verbinding die de bloedvaten kunnen uitbreiden, verbeteren van de circulatie en doorbloeding. Het lichaam gebruikt niacine de energie opgeslagen in koolhydraten, vetten en eiwitten los. Niacine helpt ook bij DNA herstel en stelt het lichaam om calcium te gebruiken.

Wanneer niet ontgiften, moet mannen de leeftijd van 19 jaar en ouder krijgen 16 milligram per dag, terwijl vrouwen 19 jaar en ouder 14 milligram per dag moeten krijgen. Niacine is van nature in volle granen, pinda's, champignons en zeevruchten.

Hoe Niacine Detox Works

Voorstanders van ontgifting dat gifstoffen die zich ophopen in het lichaam meestal in vetcellen opgeslagen. Dit kan het moeilijk maken om deze toxinen te verwijderen, zoals vetcellen moeilijk te breken. Niacine veroorzaakt bloedvaten en haarvaten verwijden, waardoor meer bloed stroom naar de vetcellen bereiken en spoelen van de gifstoffen in de bloedbaan. Dit verhoogt ook zuurstoftoevoer door het lichaam, bevordering van de algehele gezondheid.

Niacine Detox Diets

De gezondste niacine detox dieet voor de meeste mensen is om te eten voedingsmiddelen rijk aan niacine, zoals zalm, paddenstoelen en pinda's, terwijl het drinken van veel water gedurende de dag en regelmatig te oefenen. Oefening helpt breken vetcellen in het lichaam, terwijl de niacine werkt om duidelijk uit de toxines in de vetcellen. De vloeistof verbruik zal dan helpen spoelen de gifstoffen uit het bloed.

Niacine supplementen zijn een andere wijze van ontgiften. Volgens de Universiteit van Florida, de aanbevolen maximale dagelijkse dosering voor niacine is 35 milligram per dag. Neem niacine supplementen met eten en drinken tijdens de detox-proces veel vloeistof. Combineer met aërobe training, zoals hardlopen of fietsen, tenzij je aan het vasten bent, in welk geval u wilt uw energie te besparen.

Als u de aanbevolen dagelijkse waarde van niacine overschrijden, praten met een arts, als de gezondheid van complicaties zoals huid blozen, jeuk en leverschade zijn mogelijk met overmatige niacine inname.