Neuropathie problemen veroorzaakt door diabetes

Diabetische neuropathie is een veel voorkomende en vaak pijnlijke aandoening waarbij constant hoge bloedsuikerspiegel gedurende het verloop van de ziekte uiteindelijk beschadigen zenuwvezels. De vier types van diabetische neuropathie zijn onder andere perifere, focal, autonome en proximale.

Identificatie

Veel voorkomende symptomen van neuropathie zijn gevoelloosheid, coördinatieproblemen, scherpe pijn, spijsvertering complicaties, wazig zicht, ongecontroleerde bloeddruk, seksuele disfunctie en verlamming.

Effecten

Diabetische neuropathie veroorzaakt vaak gevoelloosheid resulteert in verminderde been en voet functie, verhoogde verwondingen, zweren en infecties. Door een slechte circulatie in onbehandelde diabetes, kunnen de effecten van neuropathie tot chirurgische amputatie.

Betekenis

Neuropathie veroorzaakt pijn en pijn in het hele ledematen en gewrichten, en kan overgevoeligheid voor licht, temperatuur en druk te creëren. Dagelijkse activiteiten zoals slapen, rijden, wandelen en lezen worden aangetast.

Waarschuwing

Als suiker niveaus niet worden gehandhaafd door middel van gezonde voeding, lichaamsbeweging en regelmatige controle, zal diabetes leiden tot neuropathie als beschadigde bloedvaten niet in staat om cellen te voorzien van zuurstof die nodig is voor orgel functie geworden.

Preventie / Solution

Kruidenmiddelen, vezelrijke maaltijden en de dagelijkse fitness combineren om lagere bloedsuikerspiegel door een natuurlijke voorkomen van het ontstaan ​​van neuropathie door verbeterde bloedcirculatie, gewichtsbeheersing en gezonde celgroei.