Neuro Emotionele Homeopathische middelen

Neuro Emotionele Homeopathische middelen

Neuro-emotionele techniek, of NET, is een chiropractie healing methode die wordt gebruikt om alle onopgeloste fysieke of gedragsmatige patronen in het lichaam te stabiliseren. Het maakt gebruik van spraak, acupunctuur, psychologie, chiropraxie en homeopathische middelen. Volgens de One Foundation, zijn er momenteel meer dan 4.000 artsen in de VS, en het meest gebruik homeopathische middelen om hun praktijk aan te vullen.

Wat is homeopathie?

Homeopathie is gebaseerd op een geheel personen evalueren. Alles van een persoonlijke medische geschiedenis lichaamstype gemoedstoestand wordt gebruikt om de beste oplossing voor het individu bepalen. Remedies zijn gemaakt met behulp van het principe van gelijken, die stelt dat een stof die wordt gebruikt om de symptomen te produceren in een gezond persoon ook kan genezen die symptomen bij een zieke persoon. Het maakt ook gebruik van het principe van verdunningen, of de wet van de minimale dosis, die stelt dat hoe lager de dosis, hoe groter de effectiviteit. De vloeistof in de remedie kan worden verdund tot 1 deel per miljard. Hoewel dit bedrag lijkt misschien onbeduidend klein, heeft zijn effectiviteit bewezen in meerdere studies.

Remedies zijn gemaakt met alle-natuurlijke stoffen zoals planten, mineralen of dierlijke producten. De behandelingen zijn niet verslavend en veilig voor zowel kinderen als volwassenen. In 2007 heeft de National Institutes of Health schat dat ongeveer 3,9 miljoen volwassenen en 900.000 kinderen gebruikt de homeopathie.

Het kiezen van de juiste NET Remedy

U en uw licentie NET arts zal kiezen voor de juiste oplossing voor uw behoeften. Remedies voor voorkomende klachten zijn premade. In sommige gevallen, kunnen patiënten een homeopathisch arts te gebruiken in combinatie met de NET-beoefenaar om individueel geformuleerd remedies te verkrijgen.

U kunt remedies online of in persoon te kopen. Ze zijn compatibel met alle vitamines, supplementen, kruiden of receptplichtige geneesmiddelen die u reeds. Als je twijfels hebt, raadpleeg dan uw arts.

Gemeenschappelijke oplossingen zijn ontworpen voor problemen met de spijsvertering, verstopte neus, menstruatie of hormonale onbalans, nierproblemen, allergieën, emotionele of fysieke trauma's en pijnbestrijding.

Geneesmiddelen zijn er in vloeibare, spray, pil of zalf vormen. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen nauwkeurig opvolgt.