NCLEX Hints

NCLEX Hints

De NCLEX, of Nationale Raad Licensure Onderzoek, is vereist voordat u een verpleegkundige kan worden. Meestal snel genomen na ontvangst van uw diploma, deze strenge test omvat alle basisprincipes verpleging binnen een verscheidenheid aan patiënt instellingen. Het richt zich op leerboek kennis in plaats van praktische ervaring en altijd benadrukt de veiligste benadering van de patiëntenzorg. U moet de NCLEX passeren om te werken als ofwel een geregistreerde verpleegkundige (RN) of een licentie praktische verpleegkundige (LPN).

Studeren

Je zou uitgebreid laboratorium normale data reeksen herzien. De NCLEX zal u vragen over hen om te bepalen of u een probleem situatie kan spotten. Focus op bloedgaswaarden, volgens NCLEXInfo.com. Op de test, moet u mogelijk afwijkende laboratoriumresultaten te identificeren om de juiste manier van handelen te bepalen.

Maak flash-kaarten om te helpen met moeilijke concepten en medische terminologie. In het bijzonder is het belangrijk de medische termen aan de test te begrijpen. Repetitieve leren is makkelijker als je jezelf quiz met de kaarten. U kunt uw eigen te maken, met nadruk op gebieden waar je moeite hebt, of je kunt een set van flash-kaarten te kopen. Houd de kaarten met je en trek ze uit als je vrije tijd, bijvoorbeeld tijdens uw woon-werkverkeer.

Om het moeilijker begrippen die niet kunnen worden opgenomen op de flash-kaarten te bestuderen, maken een haalbaar schema. Heb je meer kans om te studeren als je opzij specifieke tijd in te stellen voor het. Als u zich aan uw schema, zul je niet schuldig te voelen nemen studie pauzes om jezelf te vernieuwen.

Omdat de NCLEX is gebaseerd op leerboek kennis, altijd van uit het antwoord is iets wat je op school geleerd dan in de klinische praktijk.

Nemen van het Examen

Ken uw route naar de examens te maken locatie en lay-out van alle materialen die u de avond voor de test nodig. Op de dag van de test, breng een horloge, zodat u uw vorderingen kunt volgen. Je mag zo lang als vijf uur om het examen af ​​te ronden.

Draag gelaagde kleding, zodat u ongeacht de temperatuur van de ruimte kan concentreren. Zorg ervoor dat u uw identiteitsbewijs mee te nemen; testcentra vereisen twee vormen van ID. Als je hebt onlangs getrouwd en veranderd uw naam, kunt u ook overwegen om uw huwelijksakte om mogelijke problemen te voorkomen.

Laat aanzienlijk niet je haarkleur of gezichtshaar te veranderen voor het examen. Je uiterlijk moet overeenkomen met die van uw aanvraag foto. Ook moet u een duimafdruk om identificatie verifiëren.

Examen Feiten

Hoewel de test wordt beheerd door de computer, hoeft u niet naar de computer-geletterd om het te nemen zijn. Slechts twee toetsen worden gebruikt --- de spatiebalk en de terugkeer. De test is interactief; vragen zijn gekozen op basis van uw antwoorden op voorgaande.

Het minimum aantal vragen over de RN test is 75. Voor LPNs is 85. U blijft om vragen te beantwoorden, totdat de computer bepaalt uw competentie. Daarom kan een RN kandidaat liefst 265 vragen; een LPN, 205. Er is geen straf voor het maken van een weloverwogen gok.

Board of Nursing uw staat zal je mail de NCLEX resultaten, meestal binnen een maand. Als het niet lukt, kunt u de test opnieuw afleggen na 91 dagen. De aankondiging mislukking zal informatie over zwakke onderwerp gebieden zijn om u te helpen doen de volgende keer beter.