Natuurlijke Schildklier Geneeskunde

Natuurlijke Schildklier Geneeskunde

De schildklier scheidt hormonen af ​​voor cellulaire energie processen. De schildklier bestaat uit een rechter kwab en linker kwab en een landengte en is gelegen aan de voorste basis van de hals. De belangrijkste functie is de metabole regulatie van het lichaam van de temperatuur, het gewicht en energie, door middel van de productie van triiodothyronine (T3) en thyroxine (T4).
Wanneer de omstandigheden te ontwikkelen in de schildklier, sommigen op zoek naar een alternatief voor de conventionele farmaceutische behandelingen die komen met vaak voorkomende bijwerkingen. Natuurlijke schildklier geneesmiddelen vaak effectief in het behandelen schildkliervoorwaarden, met minimale bijwerkingen, en ze kosten ook minder dan schildklier farmaceutische geneesmiddelen.

Identificatie

Als de schildklier wordt aangetast door een aandoening of ziekte, kan een aantal problemen met de schildklier komen. Hyperthyreoïdie is de toestand van een overactieve schildklier, terwijl hypothyreoïdie is is wanneer een schildklier niet in staat is op te treden bij een normale schildklier niveaus. Struma is de uitbreiding van de schildklier, en de schildklier knobbeltjes worden gekenmerkt door brokken bestaande in de schildklier. De ontsteking van de schildklier heet thyroiditis. Kanker van de schildklier kan ontwikkelen binnen de schildklierweefsel.

Kokosolie

Kokosolie is een natuurlijke behandeling voor de schildklier. Andere plantaardige oliën hebben lange-keten vetzuren die last van het lichaam cellulaire processen. Kokosolie is echter een middellange keten vetzuur olie die gunstige effecten op cellulaire regeneratie van de schildklier heeft. Het fungeert ook als een hulpmiddel om de enzymatische functies van de T3 en T4 hormonen geproduceerd door de schildklier.

Kelp

Jodium nature voorkomt in de kelp zeewier. Kelp heeft een lange geschiedenis van het steunen schildklier gezondheid en het is gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde voor de schildklier. Kelp geoogst voor geneesmiddelen en voedsel doeleinden is niet besmet door gemeenschappelijke gifstoffen gevonden in waterlichamen. Deze is verkrijgbaar in te vullen en food-grade vorm.

Makandi

Makandi of Coleus forskohlii, is een Ayurvedische behandeling voor de schildklier. Het heeft een zeer belangrijke component genaamd forskolin. Forskolin nature verhoogt het niveau van cyclisch AMP, de drager die de communicatie tussen de cellen en de productie van hormonen glandulaire vergemakkelijkt het lichaam. Makandi is een natuurlijke schildklier geneesmiddel dat T3 en T4 hormonale secretie en distributie verhoogt.

Verdroogde Schildklier Supplementen

Geraspte schildklier supplementen bieden hulp aan gemeenschappelijke schildklier voorwaarden. Het concept is als menselijke schildklier beschikbaar waren, zou dat meer geschikt voor de vervanging zoals schildklier cellen en weefsel. Animal schildklier is het dichtst bij de menselijke schildklier, voor cel specialisatie van thyroidal functies. Neem gedroogde schildklier supplementen alleen onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg is.
Geraspte schildklier supplementen zijn verkrijgbaar in varkensvlees of rundvlees, hoewel het op grotere schaal beschikbaar voorbereidingen zijn ofwel varkensvlees of een varkensvlees-en-beef combinatie. Puur rundvlees geraspte schildklier supplementen zijn verkrijgbaar als geraspte runderen schildklier supplementen. Synthetische geraspte schildklier supplementen zijn ook beschikbaar. Dit is vooral geschikt voor mensen die de varkens-of rundvlees vormen niet kan nemen, hetzij als gevolg van een allergie, intolerantie of religieus verbod.

Waarschuwing

Natuurlijke schildklier geneeskunde betekent ook het vermijden van voedingsmiddelen die het genezingsproces van de schildklier functies tegen te gaan. Eet geen soja, bloemkool, broccoli, rapen, mosterd, kool en boerenkool. Als, o vermijd het eten van walnoten, geraffineerde suiker, wintergroen, en rook niet.