Natuurlijke Schildklier Behandeling

Schildklier aandoeningen zoals hypothyreoïdie (traag werkende schildklier) en hyperthyreoïdie (overactieve schildklier) komen vaak voor bij mensen boven de leeftijd van 50. De schildklier is verantwoordelijk voor het regelen van de snelheid waarmee je lichaam gebruikt koolhydraten en vetten. Het helpt ook de controle van uw lichaamsvet en het reguleren van calcium in uw bloed. Onverklaarbare gewichtstoename, gewichtsverlies, vermoeidheid en verlies van spiermassa kunnen tekenen zijn van een schildklier probleem. Mensen met deze diagnose zijn vaak geïnteresseerd in natuurlijke behandelingen.

Hypothyreoïdie Natuurlijke Behandelingen

Hypothyreoïdie ontstaat wanneer de schildklier niet de vereiste hoeveelheid hormonen produceert.

Volgens de Mayo Clinic, bij het nastreven van natuurlijke behandelingen is het best om thyroxine, dat is een natuurlijk extract dat van nature voorkomt in de schildklier te kiezen. Een arts kan deze behandeling voorschrijven.

Over-the-counter-extracten met uw arts moeten worden besproken. Deze producten zijn niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA), en hebben het potentieel voor de potentie problemen.

Hyperthyreoïdie Natuurlijke Behandelingen

Schildklier gebeurt wanneer de schildklier te veel van het hormoon thyroxine produceert.

De Mayo Clinic adviseert het stimuleren van de inname van calcium, waardoor het dunner worden van de botten en osteoporose kunnen voorkomen. Neem 1.200 milligram per dag als je ouder dan 50, en 1000 milligram per dag als je jonger bent dan 50.

Praat met uw arts over het opvoeren van de consumptie van eiwitten en calorieën. Deze wijzigingen kunnen voorkomen spierverlies, die wordt geassocieerd met hyperthyroïdie.

Wanneer moet u een arts waarschuwen

Bij de behandeling van uw schildklier aandoening vanzelf, partner nauw samen met een arts. Hoewel sommige mensen hun schildklier aandoening door het maken van natuurlijke veranderingen kunnen beheersen, kunnen anderen voorgeschreven medicatie nodig.

Bel uw arts u onverklaarbare gewichtstoename of verlies, een race hartslag of zwelling in de hals gebied te ervaren.