Natuurlijke remedies voor Fire Ants

Natuurlijke remedies voor Fire Ants

Mieren zijn onaangenaam. Stekende brand mieren zijn bijzonder lastig, zo niet gevaarlijk. In tegenstelling tot andere soorten mieren, brand mieren bouwen hun huizen te midden borstel en vegetatie, waardoor ze moeilijk te identificeren en te voorkomen. De beet van een kleine brand mier releases giftige gif bekend als piperidine in de huid van het slachtoffer dat pijn, jeuk en uiteindelijk een kleine witte blaar binnen 24 uur veroorzaakt. Kleine kinderen zijn bijzonder kwetsbaar voor ant steken het vuur, als het insect bouwt de meeste van haar nesten in grasvelden en parken.

Verminderen zwelling

Verhoog de ledemaat en een koud kompres op het getroffen gebied bloedstroom en controle zwelling verminderen. Verwijder het koud kompres om de paar minuten om uw huid te geven wat verlichting en ergernis voorkomen.

Reinig de Bites

Voorzichtig wassen de gebeten gebied met koud water en antibacteriële zeep voor het spoelen grondig. Antibacteriële zeep verwijdert bacteriën en vuil van het oppervlak van de beschadigde huid en voorkomt mogelijke infectie. Was de blaren met behulp van deze zelfde methode als ze barsten of het slachtoffer krabt ze open.

Baking Soda

Meng 3 theelepels. zuiveringszout en 1 tl. water tot een pasta. Breng de pasta direct over de gebeten huid en laat het drogen. Remake en opnieuw toe te passen deze pasta mengsel een paar keer per dag totdat de zwelling afneemt.

Havermout

Havermout helpt beschermen en hydrateren de huid gestoken door brand mieren. Cool een kom havermout en om de paar uur een dunne laag op de gezwollen huid, totdat de zwelling afneemt.

Allergische reacties

Zoek onmiddellijk medische hulp als het slachtoffer ervaart allergische symptomen zoals ademhalingsproblemen, braken, duizeligheid of zwelling van de keel. Allergische shock fataal zonder behandeling.