Natuurlijke remedies voor de menopauze symptomen

Natuurlijke remedies voor de menopauze symptomen

Wanneer vrouwen beginnen de premenopause menopauze proces, hun lichamen gaan door hormonale veranderingen. Deze veranderingen kunnen optreden vanaf de leeftijd van 40, en ze kunnen gaan tot 10 jaar. De symptomen zijn het gevolg van fluctuerende oestrogeen en progesteron niveaus. Onregelmatige menstruatie, opvliegers, slapeloosheid en stemmingswisselingen zijn slechts enkele mogelijke ongemakken die een vrouw kan tegenkomen whiles in de menopauze. Het is mogelijk om deze ongemakken met natuurlijke remedies verlichten.

Dieet

Het veranderen van uw dieet helpt om symptomen van de menopauze te verlichten. Het eten van minder vet en het toevoegen van meer gezonde voedingsmiddelen aan uw dieet kan helpen om nachtelijk zweten te elimineren, en kan u ook meer energie gedurende de dag.

Oefening

Het hebben van een dagelijkse oefening routine is gezond voor iedereen, maar het is vooral handig voor vrouwen in de menopauze. Een drukke dagelijkse routine, samen met oefening helpt om te slapen problemen die kunnen optreden tijdens de menopauze te beteugelen. Oefening brengt ook endorfines voor een goede algehele gevoel.

Sojasaus

Het voorbereiden van voedsel gemaakt met soja gunstig kan zijn voor vrouwen die last hebben van het laten vallen van het niveau van oestrogeen zijn. Soja heeft oestrogene stoffen die deze niveaus kan natuurlijk verhogen. Wanneer u in het feit dat soja bevat ook benodigde vitaminen en mineralen, het eten van soja-gebaseerde voedingsmiddelen is een slimme en gezonde manier om zich beter te voelen.

St. Janskruid

Vrouwen kunnen een depressie tijdens de menopauze ervaren om verschillende redenen. St. Janskruid is een kruid dat kan helpen met deze symptomen. Het is een milde oxidase remmer, die werkt als Prozac.

Valeriaan

Valeriaan kan worden gebruikt voor de bestrijding slapeloosheid, die een belangrijk symptoom van de menopauze. Valeriaan ruikt en smaakt echt slecht. Als de smaak je stoort, gebruik dan tabletten in plaats van de verse kruiden.