Natuurlijke remedies voor de menopauze Haaruitval

Vrouwen haar heeft de neiging om dunner te worden wanneer ze in de perimenopauze of volledig menopauze omdat hun oestrogeen niveaus dalen. Oestrogeen is het hormoon dat vrouwen in staat stelt om overvloedige haren en jeugdig uitziende huid hebben. Als je merkt dat je haar dunner wordt, zijn er een aantal technieken die je kunt gebruiken om te voorkomen dat haaruitval evenals vermommen uw haaruitval.

Vitaminen

Overwegen biotine, dat een lid van het vitamine B-familie. Als je een tekort aan biotine, kan je haar broos worden en vallen uit. Vraag uw arts voor haar aanbeveling betreffende biotine supplementen.

Droogtechniek

Wanneer u uw natte haren drogen, blaas je haar in de tegenovergestelde richting van hoe het normaal groeit, en borstel het dan terug in de normale richting. Dit zal je haar lijken meer volume hebben.

Fytotherapie, voeding en stress

WomenToWomen.com beveelt fytotherapie voor de menopauze haaruitval. Fytotherapie is het gebruik van natuurlijke extracten zoals kruiden gezondheidsproblemen behandelen. Dit wordt beschouwd als alternatieve geneeskunde. Als je de voeding betreft een tekort, kan dit uw haaruitval verergeren. Verbeter uw dieet. Stress kan ook zijn tol op je haar. Leer je stress te beheersen en dit kan je haar te redden.