Natuurlijke remedies voor de menopauze Depressie

Vrouwen net beginnen de reis in de menopauze vinden vaak dat een van de symptomen die ze ervaren is depressie. Het ongemak van opvliegers, onregelmatige menstruatie en het vasthouden van water kan een tol te eisen. Als uw depressie is een ernstige of langdurige, moet u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor de diagnose en de behandeling te zien. Maar als je een lichte of matige depressie, zijn er een paar kruiden, supplementen en oefeningen die je kunt proberen dat moet je opluchting geven.

Twee Belangrijke Supplementen

St. Janskruid, met zijn kiezers hypericine en hyperforin, treedt veel op dezelfde manier als Prozac, zonder de mogelijkheid van ernstige bijwerkingen. De oude Grieken gebruikten dit kruid voor depressie en zenuwaandoeningen, zoals angst. De weinige bijwerkingen die kunnen worden ervaren van St. Janskruid zijn mild - voornamelijk misselijkheid, droge mond en lichtgevoeligheid.

De hersenen chemische 5-HTP (5-hydroxytryptofaan) is een precursor van serotonine in de hersenen en is waardevol bij het bestrijden van depressie. Terwijl St. Janskruid en Prozac werk om de heropname van serotonine te stoppen, 5-HTP daadwerkelijk helpt om meer te produceren is beschikbaar om uw kwaliteit van de slaap te verbeteren en u helpen bij stress en angst te bestrijden. Dit supplement is verkrijgbaar in tabletvorm en kunnen worden gekocht bij elke apotheek of health food winkel, maar ook online. Begin met het nemen van een pil tijdens het diner voor de eerste week of zo. U kunt een pil toe te voegen in de ochtend, zolang je het goed verdragen; met andere woorden, als het niet je te slaperig gedurende de dag te maken. De maximale dosis is gewoonlijk vier tabletten per dag, twee in de ochtend en twee nachts.

Bioidentical Hormoontherapie

Bij de behandeling van de menopauze en pre-menopauze, het onderwerp van hormoonvervangende therapie komt. Moderne geneeskunde's antwoord op de ongemakkelijke symptomen van de menopauze is geweest om synthetische of dierlijk afgeleide oestrogeen voorschrijven. Dit kan helpen verlichten van enkele van de symptomen, maar nieuwe informatie suggereert dat deze geneesmiddelen gekoppeld aan de toename van de incidentie van borstkanker bij vrouwen en beroerte. Een veiliger, en niet-recept, manier om menopauzale symptomen, met inbegrip van depressie te beheren, is bio-identieke hormoontherapie. Bio-identieke hormoontherapie is progesteron afkomstig van planten die metabolizes in het menselijk lichaam, net als uw eigen progesteron. Gewoonlijk aangebracht als een crème, sojahoudende progesteron is aangetoond dat de problemen met oestrogeendominantie bij zowel vrouwen als mannen verlichten. De zogenaamde geslachtshormonen hebben eigenlijk veel banen buiten het voortplantingssysteem. Zij, samen met de adrenal- en schildklier hormonen, in evenwicht moeten worden bewaard optimale fysieke en emotionele gezondheid. Progesteron crème kan nuttig zijn in dit zijn.

The Mind and Body Connection

Uw algehele gezondheid heeft veel te maken met je emotionele toestand. Als u chronische pijn zoals constipatie, het behoud of vermoeidheid water, kan het een diepgaand effect op uw vooruitzichten hebben. Een gezond dieet bestaat uit ten minste 75 procent groenten en fruit, veel water en regelmatige matige lichaamsbeweging moet u het voordeel geven in de strijd tegen de menopauze depressie. Vergeet niet om voldoende rust te krijgen, en de tijd nemen voor jezelf als je lichaam verandert.