Natuurlijke remedies voor Body Acne

Als je lichaam acne, dan weet je hoe moeilijk het is om een ​​natuurlijke remedie die zal genezen en voorkomen dat uw acne terugkomt vinden. Hier zijn een aantal natuurlijke remedies die effectief is tegen acne lichaam zijn.

Soorten

Natuurlijke remedies omvatten actuele behandelingen, holistische behandelingen en preventieve maatregelen. Natuurlijke actuele behandelingen zoals bakpoeder en tea tree olie zijn goedkoop en zeer effectief in het behandelen en voorkomen van acne. Holistische behandelingen kan helpen verzachten de huid van binnenuit, zoals meditatie of oefening. Preventieve maatregelen, zoals scrubben van de huid onder de douche, kan ook sterk verbeteren van de helderheid van de huid.

Toepassing

Body acne kan moeilijk te bereiken, dus het toepassen van natuurlijke remedies voor de huid kan lastig zijn. Het kan nuttig zijn om een ​​kleine, zachte doek na een back scratcher bevestigen en gebruiken om lotions of oliën toepassing rug.

Time Frame

Acne heeft tijd nodig om te genezen, dus verwacht 2 tot 3 weken voor het lichaam acne te wissen met behulp van natuurlijke methoden. Hoewel het kost tijd, het wissen van je lichaam acne met behulp van natuurlijke remedies zal uw huid blijven duidelijk voor een mensenleven.

Expert Insight

Natuurlijke remedies om het lichaam de behandeling van acne kan effectiever worden als je voldoende rust krijgen en gehydrateerd te blijven.

Waarschuwing

Als u gebruik maakt van een orale acne medicatie, zorg ervoor dat uw arts te raadplegen voordat u stopt met uw medicatie.