Natuurlijke remedies voor Bloeden tijdens de menopauze

Veel vrouwen ervaren doorbraak bloeden tijdens de menopauze. Dit wordt meestal veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden, terwijl je lichaam is het invullen van de menopauze proces. Als je in een menopauze staat (afwezigheid van de periode voor 12 maanden) en de ervaring afleveringen van bloeden, zijn er instrumenten die kunnen verminderen of te stoppen stroom. Voordat zelf-behandeling van uw aandoening, in overleg met een arts om uit te sluiten onderliggende medische problemen.

Remedies

Kruidengeneesmiddelen voor de menopauze zijn het meest effectief wanneer gebruikt in combinatie met elementaire voeding en een goede gezondheid gewoonten. Chinese kruidendokters hebben succesvolle toepassing van deze kruidengeneesmiddelen voor bloeden behandeling gemeld. Individuele gebruik tot een significante verbetering van de symptomen.

Liferoot is een menopauze kruid dat plantaardige oestrogenen bevat. Menopauzale vrouwen kan dit gebruiken om overmatige of onregelmatige bloeden die optreedt behandelen als lichaam gaat door de verandering.

CapseIla bursapastoris of herderstasje, wordt genomen in haar bloemvorm. Het helpt om progesteron te reguleren en heeft androgene eigenschappen. Herderstasje helpt bij de regulering van bloeden en spotting.

Wild yam is een alternatief voor traditionele hormoonbehandeling. Het kruid wordt gebruikt als basis voor vele gebracht natuurlijke crèmes gebruikt om symptomen van menopauze. Het is een oestrogene kruid waarvan progestagene eigenschappen helpen verlichten postmenopauzale bloeden.

Zilverkaars is een overgang kruid dat specifiek inwerkt op de baarmoeder. Het bevat fotochemische en plantaardige oestrogenen die uw lichaam de natuurlijke productie van oestrogeen nabootsen. Het is ook effectief bij het reguleren bloeden geweest. Het kruid heeft een minimale negatieve effecten, met gebruikers soms ervaren lichte hoofdpijn. Zilverkaars is voorgeschreven door Duitse artsen sinds de jaren 1950 tot baarmoeder kramp te verminderen.

Andere overwegingen

Vrouwenmantel en maagdenpalm zijn remedies die helpen bevorderen bloedstolling. Het is ook nuttig om meer groene groenten zoals boerenkool, spinazie, selderij en peterselie verbruiken om te helpen met een doorbraakbloeding.

Voedingswaarde keuzes hebben invloed op uw hormonale evenwicht. Slechte voedingskeuzes kan de kans op bloedingen tijdens de menopauze te verhogen. Het eten van een goed uitgebalanceerd dieet wordt aanbevolen om afleveringen van bloeden te voorkomen. Vitaminesupplementen tijdens de menopauze helpt ook om oestrogeen niveaus van uw lichaam te reguleren. U kunt vitamine A-supplementen en een vitamine B-complex om te helpen met bloeden te nemen. Het nemen van vitamine C is ook een goede manier om te helpen met de symptomen van post-menopauzale spotten. Bioflavonoïden zijn collageen-gebouw voedingsstoffen die helpen de bloedvaten te versterken om het bloeden te verminderen.