Natuurlijke remedie voor de menopauze Pijnen & Pijnen

Menopauze is een aandoening die alle vrouwen ervaren die het einde van hun vruchtbare periode. Symptomen van de menopauze zijn onder andere opvliegers, slapeloosheid, stemmingswisselingen, depressie en hoofdpijn. Er zijn veel natuurlijke remedies die de pijn en pijn van de menopauze kan verlichten.

Over

Er zijn drie stadia in de natuurlijke menopauze: perimenopauze, menopauze en post-menopauze. Perimenopauze kan beginnen enkele jaren voor de menopauze optreedt en dit is wanneer de eierstokken beginnen minder oestrogeen. De menopauze treedt op wanneer een vrouw haar laatste menstruatie heeft ontvangen en de eierstokken stoppen met de productie eieren. Een diagnose van de menopauze treedt op wanneer een vrouw geen menstruatie gedurende 12 opeenvolgende maanden heeft gehad. Postmenopauze is de tijd na de menopauze wanneer de symptomen van de menopauze voor de meeste vrouwen.

Natural Remedies

Hoewel er vele kruiden en planten die zouden helpen bij menopauze, velen zijn niet in detail bestudeerd om te bepalen of zij in feite verlichten symptomen van de menopauze.

Zilverkaars is een kruid dat is gebruikt om nachtelijk zweten en opvliegers te behandelen. Met behulp van 10 tot 15 druppels per dag is nuttig in het verlichten van de pijn en pijn van de menopauze.

Zoethout is een kruid verondersteld om oestrogeen te verminderen terwijl het verhogen van progesteron. Neem 1 theelepel. dagelijks te helpen met buikpijn van de menopauze.

Neem een ​​glas melk en kook 1 theel. van wortel zaden in het voor 10 minuten. Drink dit mengsel dagelijks te helpen verzachten de pijn en pijn van de menopauze.

Motherwort is een kruid dat is gebruikt om de frequentie van opvliegers verminderen. Neem 15 tot 20 druppels motherwort een paar keer per dag. Doe dit gedurende ten minste drie maanden tot een resultaat te zien.

Dong quai is een Chinees kruid dat de niveaus van oestrogeen in het lichaam reguleert en verhoogt de bloedstroom, die opvliegers en vaginale droogheid vermindert. Dong quai kan worden genomen in de vorm van pillen (400 mg per dag aanbevolen) of doordrenkt om een ​​thee te maken.

De essentiële oliën basilicum en tijm kunnen worden gebruikt als directe verlichting elk een opvlieger slaat. Plaats gewoon een paar druppels van een van beide olie op een tissue of een watje. Zet het in een plastic zak en wanneer een opvlieger begint te komen, open de zak en inhaleren.

Tot droog voorkomen in de vagina door de menopauze, meng 1 oz. amandelolie, twee druppels geranium olie en een vitamine E capsule. Breng dit mengsel dagelijks aan de binnen- en buitenkant van de vagina tot droog voorkomen.

Dagelijkse oefening is bekend om de symptomen van de menopauze te verlichten. Het nemen van een sport die je hart pompen krijgt en dit zal enorm helpen bij slapeloosheid en stemmingswisselingen.

Als uw symptomen erger worden, kan het nodig zijn om een ​​arts te bezoeken om te controleren of er niet een ernstiger probleem.