Natuurlijke homeopathische behandelingen en remedies voor maagpijn

Natuurlijke homeopathische behandelingen en remedies voor maagpijn

Maagpijn kan worden veroorzaakt door een groot aantal dingen. Sommige maagpijn is alleen vervelend, zoals gas pijnen, terwijl andere maagpijn een ernstig probleem kunnen wijzen, zoals appendicitis. Als je maag pijn niet veroorzaakt wordt door een ernstige onderliggende aandoening, kunt u verlichting te vinden met behulp van natuurlijke homeopathische behandelingen en remedies. Homeopathie gebruiken om een ​​aandoening te behandelen, overweeg je mentale en fysieke symptomen. Homeopathie behandelt de hele persoon, niet alleen de symptomen.

Pijn Voorstelling

Hoe uw pijn cadeautjes kunt u vertellen welke homeopathisch middel te kiezen. Als u problemen ondervindt hevige maagkrampen en braken, kiest u de remedie Cuprum metallicum. Pijn die ervoor zorgt dat je meer dan verdubbelen en wordt verbeterd door de druk op de maag vraagt ​​om de remedie Colocynthis of Magnesia Phosphorica. Kies Colocynthis als je pijn komt in golven, het eten of drinken te maken van uw pijn erger, en de pijn is zo intens dat maakt je misselijk voelt. Kies Magnesia Phosphorica als warmte, hetzij van een verwarmings-pad of van warme dranken, helpt het minimaliseren van uw maagpijn of uw pijn straalt uit je navel. Sommige mensen vinden dat een verdubbeling van meer dan maakt hun pijn erger en ze voelen zich beter opstaan; Als dit u beschrijft, kiest de remedie Dioscorea.

Brandend maagzuur en het Gas

Als je pijn is van brandend maagzuur na het eten van rijk en vet voedsel, zoals ijs of varkensvlees, kan de remedie Pulsatilla brengen u opluchting. Andere indicaties voor Pulsatilla aan het zoeken naar verlichting van koude gerechten of drankjes en een verlangen naar voedsel dat je weet niet met je eens. Als zetmeelrijke voedingsmiddelen niet met je eens, kunt u profiteren van de remedie Colocynthis. Als u overmatig, luidruchtige gas, kan er niet tegen om het even wat knus rond de maag, en je de neiging op te zwellen na iets te eten, kies dan de remedie Lycopodium. Andere indicaties voor Lycopodium onder meer een tendens om afwisselend diarree en constipatie, en verlangen snoep. Als je veel gas, maar het is niet gemakkelijk passeren, kiest u de remedie Magnesia Phosphorica. Als je zure oprispingen, Nux Vomica is de aanbevolen remedie. Als je opgeblazen, gassy en boeren, en vinden dat uw ongemak is opgelucht door oprispingen, kan de remedie Carbo vegetabilis uw ongemak op te lossen.

Hoe te Homeopathische middelen gebruiken

Zodra u de juiste oplossing hebt gekozen, neem drie 30C kracht pellets elke 15 minuten tot 4 uur; als je de juiste oplossing hebt gekozen, moet je verlichting hebben binnen drie doses en kunnen herhaalde doseringen te nemen als dat nodig is. Als je niet ervaren opluchting, kies een andere oplossing of raadpleeg een opgeleide homeopaat. Andere natuurlijke behandelingen voor maagpijn omvatten het nemen van houtskool capsules voor de spijsvertering, en het drinken van pepermunt of venkel thee om de maag te kalmeren.

Waarschuwingen

Maagpijn kunnen wijzen op een ernstige ziekte of aandoening. Als u grote of aanhoudende maagpijn, raadpleeg uw arts. Als u een ernstige maag-of buikpijn, vooral invaliderende pijn, vragen dringende zorg. Als u het nemen van voorgeschreven medicatie of onder behandeling van een arts, moet u met uw arts over alternatieve en complementaire therapieën u praten, ook al is de homeopathie is veilig. Voor de beste resultaten bij het gebruik van homeopathie, raadpleeg dan een getrainde homeopaat.