Natuurlijke ED Behandelingen

Natuurlijke ED Behandelingen

Erectiestoornissen kunnen worden beheerd met behulp van natuurlijke behandelingen. Hoewel het essentieel is om een ​​arts om de oorzaak vast te stellen en krijgen behandeling zien, kun je levensstijl en voedingswaarde veranderingen die u zullen helpen bereiken en behouden van een erectie te maken. Het gebruik van tabak of recreatieve drugs, het drinken van veel alcohol regelmatig en slechte voeding kan leiden tot vaatziekten, dat is de meest voorkomende oorzaak van ED. Het voorkomt erecties door het beperken van de bloedstroom naar de penis.

Going Natural

Natuurlijke behandeling kan verbeteren van uw algehele gezondheid, waardoor het normaal functioneren van uw penis 'ondersteunen. Vasculaire ziekte kan goed reageren op kruiden-ondersteuning en voedingswaarde veranderingen.

Dieet

Verander uw dieet om vers, geheel, ongeraffineerde en onbewerkte voedingsmiddelen op te nemen. Zorg ervoor om veel fruit te eten, zoals bessen aan vasculaire integriteit ondersteunen, volle granen, groenten, bonen, noten, soja, olijfolie, zaden en koud water vis zoals sardines, tonijn, zalm en makreel.

Overwegingen

Vermijd suiker en zuivelproducten aan ED verlichten. Je moet ook beperken gefrituurd voedsel, cafeïne, junk food en geraffineerde voedingsmiddelen. Op hetzelfde moment, het verhogen van uw inname van water tot 50 procent van je gewicht in gram water per dag.

Supplementen

Neem 1,000 mg bioflavonoïden dag, en 2-4 eetlepels lijnzaad maaltijd elke dag. Daarnaast nemen 1.000 tot 3.000 mg inositol hexaniacinate dagelijks om je bloedsomloop te verbeteren en het verlagen van uw cholesterol.

Andere Supplementen

Om ED natuurlijk verbeteren, voeg selenium, vitamine C, zink en vitamine E om uw dagelijkse vitamine regime.

Kruiden

Kruiden waaronder de Aziatische ginseng, ginkgo biloba, damiana en muira puama kan worden gebruikt om erectiestoornissen te behandelen. Ze worden traditioneel gebruikt voor mannelijke impotentie, verschillende seksuele stoornissen, om de bloedstroom te verhogen en seksuele functie te verbeteren.