Natuurlijke Diarree Remedies

Natuurlijke Diarree Remedies

Diarree is uw lichaam de natuurlijke manier van het dwingt je om aandacht te besteden aan uw gezondheid. Deze ongemakkelijke reinigingsproces is het lichaam de natuurlijke afweermechanisme dat kicks in om overtollige toxines schaden en lichamelijke functies belemmeren te elimineren. Remedies eigenlijk ondersteunen het reinigingsproces door het verstrekken van het lichaam met vitaminen en mineralen te helpen herstellen en te genezen.

Wortelen

Noodzakelijke mineralen en elektrolyten dat wortelen zorgen voor zijn verloren als gevolg van diarree. Wortelen verminderen diarree symptomen en helpt het lichaam te herstellen snel. Wortelsoep is een gemeenschappelijke remedie voor de aandoening. Hak £ 1 van wortelen en kook de wortelen in 5 fl. oz. van water tot ze zacht zijn. Eet wortelsoep in kleine hoeveelheden om het half uur.

Vloeistoffen

De juiste vloeistoffen te herstellen van de mineralen en glucose verliest je lichaam tijdens diarree. Sportdranken zoals Gatorade vullen het lichaam met elektrolyten. Ginger ale en vruchtensappen bevorderen van een spoedig herstel. Sappen te proberen onder andere appel, wortel, tomaat, limonade, ranja en verse ananas. Drink vloeistoffen bij kamertemperatuur voor het lichaam om ze beter verteerbaar. Als je wilt, voeg 1/2 theelepel. honing en een snufje zout aan uw vruchtensap.

Karnemelk

Karnemelk bevat een zuur dat ziektekiemen en bacteriën doodt. Himalaya Home Remedies, hieronder gelinkt, adviseert gieten van een kopje karnemelk in een glas met een snufje zout en het drinken van het mengsel drie tot vier keer per dag.

Thee

Kruidenthee helpen kalmeren de darmen. Volgens Health911, moet je kruidenthee verbruikt gedurende ten minste zes tot 12 uur. Zwarte en groene thee geven onmiddellijke verlichting van diarree. Na zijn kruidenthee die gemakkelijk te bereiden zijn:

Steile 1 theel. van verse kamille bloemen in een kop heet water gedurende 15 minuten.

Deze volgende thee recept gaat met behulp van pompoen, squash of kalebas bladeren. Breng 2 liter water aan de kook; voeg dan de blaadjes en verwijder de pot uit de brander. Laat de bladeren te steil voor 35 minuten, en dan drink de thee om de paar uur.

Andere kruidenthee die u kunt gebruiken zijn onder andere blackberry thee en framboos thee. Alles wat je nodig hebt is een blad te worden ondergedompeld in heet water. Laat suiker of slagroom niet toe te voegen aan je thee.

Tips

Het voorkomen van diarree is eenvoudig. Eet een goede voeding van vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren lichaam vereist. Een gezond dieet en lichaamsbeweging zal je lichaam gereinigd van gifstoffen te houden.