Natuurlijke bronnen van energie voor het lichaam

Natuurlijke bronnen van energie voor het lichaam

Als levensstijl blijven drukker en drukker te krijgen, is het geen verrassing mensen zijn op zoek naar manieren om hun energie op te doen. Natuurlijke energiebronnen kan helpen om je heen de hele dag door zonder dat schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Foods

Een dieet rijk aan hele, onbewerkte voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, noten, eieren, bonen en linzen zal helpen zorgen voor veel energie. Zorg ervoor dat u een goed gezond ontbijt en regelmatig te eten gedurende de dag. Het zal helpen om uw bloedsuiker - en uw energie niveaus - stabiel.

Oefening

Het nemen van voldoende frisse lucht en lichaamsbeweging helpt til de stemming natuurlijk en verhoogt het energieniveau. De richtsnoeren voor lichaamsbeweging voor de Amerikanen stellen dat volwassenen ten minste twee uur en 30 minuten per week van aƫrobe fysieke activiteit die matige inspanning vereist zou moeten krijgen. Ze moeten ook niet in dat de activiteiten van twee dagen per week naar de volle vruchten te plukken.

Kruiden

Volgens "Psychology Today", bepaalde energie stimuleren van kruiden kunnen helpen geven je een boost als je traag voelt. Kruiden zoals ginseng en zoethout stijging van de energie-niveaus, omdat ze zijn adaptogenen - ze zullen helpen het lichaam aan te passen aan interne of externe stress en kalmeren het zenuwstelsel.