Natuurlijke behandeling voor honden & Artritis

Natuurlijke behandeling voor honden & Artritis

Artritis is een pijnlijke ziekte die de kwaliteit van leven van uw hond aanzienlijk kan verminderen. Het bot en kraakbeen in de gewrichten beginnen te dragen, waardoor ontstekingen en een vermindering van mobiliteit. Voorkomende symptomen van artritis bij honden zijn stijfheid, vergrote gewrichten en onhandig lopen (bijvoorbeeld wandelen met een gang). Een aantal factoren kan worden toegeschreven aan artritis bij honden, zoals leeftijd, obesitas, grootte (grotere rassen zijn vatbaarder) en slechte voeding. Natuurlijke remedies kan helpen de pijn geassocieerd met de ziekte.

Oefening

Het klinkt misschien contra-intuïtief, omdat artritis maakt beweging pijnlijk, maar oefening is een belangrijk onderdeel van het verlichten van artritis pijn. Ten eerste zal oefening helpen de hond af te wenden extra gewicht die kunnen voortvloeien uit een onwil om te bewegen vanwege de pijn. Extra gewicht alleen de problematiek van de ziekte verergeren. Daarnaast zal uitoefenen verbeteren mobiliteit en versterken spieren hond.

Gezonder dieet

Een gezonde voeding is een ander belangrijk aspect van artritis controle. Het kopen van alle natuurlijke hondenvoer kan een aantal van de conserveringsmiddelen regelmatig te vinden in hondenvoer, dat de symptomen van artritis kan verergeren elimineren. Een regelmatige voedertijd en een vermindering van de hoeveelheid van traktaties zal ook helpen de hond. De stofwisseling werkt op een optimaal niveau met regelmatige voeding tijden, en extra traktaties alleen fungeren als extra calorieën voor de hond. Natuurlijke voeding, een regelmatige voeding tijd en het verminderen van traktaties zal uw hond het lichaam lopen efficiënt te helpen en te houden gewicht af.

Vitamine C

Het toevoegen van vitamine C supplementen aan het dieet van een hond heeft bewezen gunstige effecten hebben. Vitamine C helpt gewrichtsweefsel gezond en helpt ook voorkomen bijkomende achteruitgang van de gewrichten. Volgens earthclinic.com, moeten de volgende doses worden gebruikt: kleine honden moeten krijgen tussen de 500 mg en 1000 mg, moeten middelgrote tot grote honden krijgen tussen de 1000 mg en 2,000mg, en gigantische honden moeten krijgen tussen 2,000mg en 4,000mg van vitamine C .

Begin door uw hond het ondereinde van de aanbevolen hoeveelheid. Diarree kan een teken zijn van het gebruik van te veel vitamine C zijn

Herbal Remedies

Alfalfa is een kruid vaak gevonden gedroogd of in capsule vorm als een aanvulling. De alfalfa plant heeft eigenschappen die de pijn bij artritis verzachten. Capsules kunnen worden ingevoerd om de hond, maar waardoor een drank met gedroogde luzerne heeft bewezen het meest effectief. Gebruik tussen de een en drie theelepels gedroogde alfalfa bladeren en maken een thee voor uw hond om te drinken. Je moet beginnen met behulp van slechts een theelepel en dan langzaam de hoeveelheid alfalfa, afhankelijk van de reactie van uw hond.

Een andere veel gebruikte kruiden remedie voor artritis is yucca. Dit kruid bevat van nature voorkomende steroïden die helpen verminderen ontstekingen.

Andere kruiden die helpen bij het verminderen van de pijn geassocieerd met artritis zijn onder andere brandnetels en smeerwortel.

Mosselen

Mosselen hebben eigenschappen die het lichaam helpen herstellen van beschadigde bindweefsel. Verse mosselen niet de gemakkelijkst punt te vinden, zodat een alternatief hiervoor is schaaldierextract. Het extract kan worden toegevoegd aan levensmiddelen de hond.