Natuurlijke behandeling voor Hives in Peuters

Hives worden veroorzaakt door een allergische reactie in het lichaam. Ze kunnen plotseling verschijnen en verspreiden zich snel. Hives uitbarsten als zichtbare rode of witte bultjes of striemen. Hives kunnen manifesteren op elk lichaamsdeel en meestal eerst verschijnen op de borst, buik, rug en gezicht. Kinderen worden vaak last van netelroos.

Oorzaken

Hives bij peuters worden meestal veroorzaakt door een virus, een allergie, voedsel, medicijnen en irriterende stoffen, zoals zepen en detergenten. Meestal zullen ze duren slechts een tot twee dagen maar komen en gaan gedurende enkele weken, zelfs wanneer de oorspronkelijke oorzaak is niet langer zichtbaar.

Significantie

De meeste uitbraken van netelroos bij peuters zijn niet schadelijk en vaak duidelijk op hun eigen. Echter, sommige kinderen worden lastig gevallen door de jeuk die vaak gepaard gaat galbulten of koorts heeft en risico infectie.

Antihistaminicum en Crèmes

Traditionele behandelingen voor bijenkasten bij kinderen omvat antihistaminica, zoals Benadryl. Calaminelotion en laxeermiddel kan worden aangebracht op de huid om de uitslag en jeuk verlichten.

Home Remedies

Een thee gemaakt van gebrouwen rozemarijn bladeren en bast, of rode Alder, kunnen de symptomen van een peuter te verlichten. Houd ruimte temperaturen gematigd en houdt uw kind rustig; een koele douche kan ook helpen.

Herbal Behandelingen

Bosbes capsules, papaya supplementen of papaja sap en brandnetel sap van het blad worden gebruikt om bijenkasten bij kinderen te behandelen. Een mengsel van kamille, paardebloem, euphorbia, alfalfa en hypericum in combinatie met de Bach Bloemen cistusroos en walnoot zal verlichten allergieën, behandelen de bijenkorven uitbreken en kalmeren de huid.

Aloe Vera Gel

Aloë vera gel op de huid aangebracht zal helpen kalmeren de uitslag en het gemak van de jeuk van netelroos. Het zal ook de ontsteking verminderen en te beschermen tegen infectie.