Natuurlijke behandeling Vergeleken met Medicatie voor ADHD

Attention Deficit / Hyperactivity Disorder (ADHD) is een ernstige psychische aandoening die interfereert met het vermogen van een persoon om zich te concentreren en zijn of haar gedrag te controleren. Typisch medicatie wordt gegeven om deze aandoening te behandelen. Echter, natuurlijke behandelingen voor ADHD beschikbaar.

Suiker

Neem suiker uit het dieet. Onderzoekers Langseth en Dowd vond dat 74% van de 261 hyperactieve kinderen in hun studie had abnormale suikerstofwisseling. Dit betekent dat kinderen met ADHD normaal niet metaboliseren suiker en kan hyperactief gedrag.

Chemische additieven

Verwijder alle chemische toevoegingen uit de voeding. Voorbeelden omvatten natriumbenzoaat en benzoƫzuur. Extra voorbeelden omvatten gebutyleerd hydroxyanisool (BHA) en gebutyleerd hydroxytolueen (BHT).

Kunstmatige kleurstoffen

Verwijder kunstmatige kleurstoffen uit de voeding. Deze zijn te vinden in voedingsmiddelen en dranken, zoals boxed macaroni en kaas, verpakte snacks en frisdrank. Slechts door bovengenoemde uit het dieet, is het waarschijnlijk zal men meer aandacht overspanning ervaren en verminderde symptomen van ADHD.

Omega-3 vetzuren

Vul het dieet met omega-3 vetzuren. Deze zijn te vinden in de vorm van visolie. Deze stabiliseren chemie van de hersenen en zorgen voor een langere levensduur zelfbeheersing voor de ADHD-patiƫnt.

Eiwit

Eet extra eiwitten. Eiwit duurt langer om te verteren en er zijn aanwijzingen dat dit helpt een persoon focus voor langere tijd.

Geneesmiddel

Als natuurlijke remedies niet werken, medicatie is een andere behandeling optie. Hiervoor moet men overleggen met een ervaren arts. Opties die hier onder andere Strattera, Concerta, Ritalin en anderen. Bijwerkingen kunnen zijn verminderde eetlust, slapeloosheid en prikkelbaarheid.