Natuurlijke behandeling om zich te ontdoen van vocht in Oren

Het hebben van vocht in je oren betekent meestal dat er enige vorm van infectie. Dit kan een pijnlijke en duizelingwekkende ervaring zijn, omdat de problemen in de oren hebben de neiging om problemen te veroorzaken met gehoor en evenwicht. Er zijn veel natuurlijke remedies die u kunt proberen om zich te ontdoen van vocht in het oor.

Over

Er zijn drie delen aan een oor: het uitwendige oor, het middenoor en het binnenoor. Een verstopping van de buis van Eustachius in het middenoor meestal leidt tot een ophoping van vocht. Vloeistof in het oor betekent dat een waterige of slijmerige-achtige vloeistof is opgebouwd achter het trommelvlies. Dit gebeurt meestal tijdens allergieën, een verkoudheid of een bovenste luchtweginfectie. Soms vochtophoping kan druk, wat leidt tot oorpijn, zwelling of roodheid.

Home Remedies

Probeer het liggen je oor op een verwarmingselement. Dit helpt om de vloeistof bevochtigen in het oor en verlicht sommige pijn.

Doe een paar druppels van knoflook sap in je oor. Föhnen het oor met een föhn, maar wees voorzichtig te zijn ten minste 12 centimeter van het hoofd. Deze remedie zal opdrogen al het water dat wordt gevangen in het oor.

Pak het sap van een ui en doe er een paar druppels in het oor. Na een minuut, lag op uw kant om het sap aan het oor af te sluiten. Herhaal dit tot verstopping veroorzaakt door het fluïdum wordt gewist. U kunt ook gebruik maken van appelazijn op vergelijkbare wijze.

Meng alcohol en azijn. Zet twee druppels in het geïnfecteerde oor wekelijks. De alcohol zal helpen bij drogen de vloeistof terwijl de azijn werkt om bacteriën te vernietigen.

Kauwgom kan helpen om los de vloeistof in het oor en pijn.

Probeer het slikken zo hard als je kunt. Het inslikken kan het openstellen van de buis van Eustachius en de vloeistof komt meestal direct uit. Herhaal het slikken zoveel als nodig.

Doe een druppel tea tree olie in je oor. Dit helpt om te voorkomen dat bacteriën groeien en stokken infecties.

Het voorkomen

Aan vocht in het oor te houden van terugkerende, in gedachten te houden een paar eenvoudige stappen te nemen.

Zorg ervoor dat je van sigarettenrook weg te blijven.

Probeer te voorkomen dat het gezelschap van andere mensen die ziek met een verkoudheid of griep zijn.

Zorg dat er geen water in je oren bij het douchen of baden. Ook moet je niet gaan zwemmen als u vocht in uw oren.

Zoals altijd, als de symptomen niet verbeteren of erger worden, raadpleeg uw dokter voor onmiddellijke medische zorg.