Naturlægemiddel mod depression og angst

Depression og angst påvirker millioner af mennesker, og mange af de lægemidler, der har til formål at hjælpe mennesker, der lider af disse humørsvingninger har en lang liste af bivirkninger, som nogle patienter finde på at være værre end problemet. Århundreder før moderne medicin, deprimerede og nervøse personer fandt lindring i simple naturlægemidler.

I erkendelse Depression

Hvis du har følt sløv eller trist for mere end to uger uden en ekstern årsag - ligesom død af en elsket en eller et tab af job - kan du blive ramt af depression. Angst kan ledsage depression eller til stede på egen hånd. Begge forhold kan medføre, at du undgå at gå ud og socialisering, og de kan endda forstyrre dit arbejde ydeevne og sundhed. Hvis du mener, du har en af ​​disse sygdomme, se din sundhedspleje udbyder til en fast diagnose. Han kan ordinere medicin, eller hvis dine symptomer er milde, kan han foreslå ændringer i din daglige rutine at opfordre dig til at grine, trække vejret og interagere mere, hvilket hæver din dopamin (feel-good hjerne kemiske) niveauer. Nogle kosttilskud kan hjælpe med at forbedre dit syn på livet.

Mulige løsninger

En urt, der har haft en hel del af pressen er perikon (Hypericum perforatum). Også kendt som ged ukrudt er denne urt været brugt siden oldtidens græske tider for depression og nervesygdomme som angst. Perikon virker meget som nogle recept seratonin reuptake hæmmere, som er ordineret for depression. En undersøgelse udført af Szeghadi A, et al, ved Charite-Universitatsmedizin i Berlin, Tyskland, og offentliggjort i spørgsmålet om "BMC Medicine" i 2006 konkluderede, at perikon arbejdstimer samt peroxetine, hvilket er det generiske navn for Paxil , og var bedre tolereret. De få bivirkninger, der kan opleves fra perikon er milde: hovedsageligt kvalme, tør mund og lysfølsomhed. Denne urt kan interferere med receptpligtig medicin, især kemiske antidepressiva, p-piller og lægemidler, der anvendes efter organtransplantation, så tal med din sundhedspleje udbyder, før du bruger perikon. Du kan købe denne urt i håndkøb, i pille eller te formular.

Du kan også vælge at prøve baldrian rod. Almindeligt brugt som en sove støtte, det hjælper dig med at få til at sove hurtigere og sove dybere, som hjælper din krop komme sig efter stress. En anden rod af interesse er kava kava. Anvendes som en drink for afslapning og fest på Stillehavsøerne, denne urtemedicin mindsker stress og bruges som en sove støtte for børn i Europa. Hvis du vælger at drikke kava, så sørg for at varen er fremstillet kun med roden af ​​anlægget. Hvis der anvendes toppen af ​​anlægget, kan dosis forårsager toksicitet i leveren over tid.

Sibirisk ginseng - som ikke er relateret til den kinesiske urt kaldet ginseng - bruges som en tonic til at hjælpe dig med at håndtere stress. De centrale Research Laboratories i Nagano, Japan, i en undersøgelse offentliggjort i 22 december 2001 spørgsmålet om "Acta Pharmacol Sin", fandt, at denne urt viser anti-træthed og anti-depressive egenskaber.

Mens 5-HTP og SAMe ikke krydderurter, er de alternative behandlinger for depression og angst. Begge er forstadier til hjernen kemikalier, der er nødvendige for at opretholde en positiv stemning.

Overvejelser

Husk, depression og angst er reelle forhold med nogle alvorlige konsekvenser. Hvis du prøver disse løsninger og ikke føler bedre inden for fire til seks uger, helt sikkert se din læge. Hvis du har været diagnosticeret med svær depression eller bipolar lidelse, eller hvis du har selvmordstanker, søge lægehjælp omgående.