Natural Skin Rash Behandelingen voor Ringworms

Natural Skin Rash Behandelingen voor Ringworms

In tegenstelling tot zijn naam, ringworm - ook wel tinea capitis of tinea tonsurans - is niet een infectie door een worm, maar een schimmel. Wanneer het in contact komt met de menselijke huid, de ringworm schimmel volgt de as van haar, feest op talg, de olie die in de haarzakjes. Er zijn veel huishoudelijke artikelen en kruidensubstanties die van nature een antifungale, en als zodanig kan gemakkelijk ringworm verlichting geven.

Plantaardige oliën

Tea tree olie is een essentiële olie met krachtige schimmeldodende eigenschappen. Breng een paar druppels aan de getroffen gebieden met een watje of een wattenstaafje tot drie keer per dag. Natural Health zine meldt dat tea tree olie is gevonden nog effectiever dan actueel antifungale crèmes zijn, zolang het wordt aangebracht voordat het haar begint uit te vallen. Lookolie is ook bewezen effectief te zijn tegen ringworm. Met behulp van knoflookolie of een vers geperst teentje, rechtstreeks van toepassing op de plaats van infectie tot tweemaal daags.

Raw Azijn

Azijn kan worden gebruikt om de ringworm schimmel te doden, maar moet worden verdund voordat het op de huid. Dompel een doek in een oplossing die drie delen warm water op een deel-azijn, en elke dag van toepassing op het getroffen gebied als een kompres, een paar keer. Deze methode is uitsluitend voor uitwendig gebruik; consumptie van azijn doet niets met de ringworm infectie.

Interne en actualiteit Remedies

Terwijl de azijn behandeling werkt alleen lokaal, de papaya ringworm behandeling werkt al ingenomen of op de huid gebruikt. Fresh papaya kan op de infectieplaats tweemaal dagelijks tot de huid volledig genezen. Op hetzelfde moment, het eten van verse papaya dagelijks moet ook helpen genezen van de infectie. De natuurlijke eigenschappen van papaya maken het een all-around immuun booster.

Aloe

Met verse aloë vera gel kan zowel stoppen de infectie en helpen de huid te genezen, en kan vaak gebruikt worden tijdens de dag. Dit komt omdat aloë, die bekend staat als een huid fopspeen, bevat ook antibacteriële en samentrekkende eigenschappen. Opengesneden een vers blad, de blootgestelde binnenkant toepassing op de uitslag. Met een draaiende beweging, wrijf de aloë op de huid totdat deze volledig is geabsorbeerd.

Drogen en Peeling Methoden

Ringworm aanhoudt, net als veel schimmels, in gebieden die warm en vochtig zijn. Door scrubben de dode huidoppervlak en het houden van de omgeving schoon en droog is, kan de duur van de infectie drastisch worden ingekort.

Preventie

Hoewel veel kinderen contracteren ringworm van huisdieren die toevallig worden besmet, kunnen ze het contract van andere kinderen. Als een persoon in een huishouden contracten ringworm, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze geen kleding met andere kinderen voorafgaand delen aan het worden witgewassen. Ook moeten ze niet bedden of beddengoed, handdoeken, of zelfs haarborstels met andere kinderen te delen. Regelmatig handen wassen - vooral na contact met besmette huid - zal ook helpen bij het voorkomen van de verspreiding van ringworm.