Natural Retsmidler for lav libido i overgangsalderen

Mange kvinder oplever seksuel manglende interesse under og efter overgangsalderen som følge af hormonelle, fysiologiske og følelsesmæssige ændringer forbundet med midaldrende. Ubehandlet lav libido kan føre til problemer i parforholdet, forlegenhed og endda klinisk depression. Heldigvis kan en kombination af naturlige urter, aminosyrer og livsstil justeringer muliggøre seksuelle vitalitet på alle stadier af livet.

Livsstilsændringer

Træthed og stress er almindelige underliggende årsager til seksuel dysfunktion, især i overgangsalderen. Seksuelle respons er tæt knyttet til en kvindes overordnede tilstand af følelsesmæssig og fysisk velvære. Motion, sund kost og en god nats søvn er den mest potente lægemidler naturen har at tilbyde.

Menopausale kvinder bør også engagere sig i aktiviteter, der hjælper dem til at føle mere attraktive, hvorvidt der involverer solbadning i en bikini eller iført en kort nederdel til supermarkedet. Selvværd og sexiness kender ingen aldersgrænse, men kvinder, der oplever overgangsalderen ofte lider under en følelse af selv-utilfredshed. En positiv selvopfattelse er hjørnestenen til et sundt sexliv for kvinder i alle aldre.

Naturmedicin

To populære naturlægemidler kan bidrage til at forbedre intimitet med kvinder i alle aldre --- især dem, der oplever overgangsalderen. Ifølge National Institutes of Health, sort cohosh er en af ​​de mest populære urtekosttilskud til stabilisering kvindelige hormoner under og efter overgangsalderen. Andre hormonlignende påvirker urter såsom kysk bær og Dong Quai kan også være nyttige.

Herbalists anbefaler også adaptogener som Rhodiola, ginseng og Ashwagandha, som kan gøre det muligt for kroppen at tilpasse sig overgangsalderen med færre søvnforstyrrelser og humørsvingninger. Ved at aktivere en tilstand af generel vitalitet, kan adaptogener øge den seksuelle respons og libido.

Aminosyrer

Aminosyren L-arginin er almindeligt anvendt som en seksuel forstærker for både mænd og kvinder, og med god grund. Dette supplement fungerer som en forløber for nitrogenoxid, som hjælper med at udvide blodkarrene, øge energi niveauer og øge genital følsomhed.

To andre aminosyrer, L-ornithin og L-citruline, har lignende virkningsmekanismer, og kan også bidrage til at øge den seksuelle respons. Disse tre forbindelser sælges enkeltvis, men de kan også findes i aminosyre-komplekser, visse multivitamintilskud og specialiserede formler.