Natural Retsmidler for hormonbehandling

Hormonbehandling (HRT) er særlig nyttig for kvinder går gennem overgangsalderen. Bivirkninger af overgangsalderen kan omfatte hedeture, træthed, depression, vægtøgning og uregelmæssig menstruation indtil menses ender. HRT har sine egne risici, herunder hjerteanfald, blodpropper, slagtilfælde og brystkræft. Nogle kvinder foretrækker all-naturmedicin for hormonbehandling, fordi de kan være sikrere.

Fytoøstrogener

Phytoestrogens er kemikalier, der findes i planter, der efterligner østrogen naturligt frigives af kroppen. Fytoøstrogener kan lette hedeture og humørsvingninger. Urter, der indeholder fytoøstrogener omfatter chasteberry (Vitex), Saint-prikbladet-urt, sort cohosh, dong quai og baldrian rod. Soja indeholder også phytoøstrogener og fås som et pulver eller en kapsel, men også i fødevarer såsom tofu, tempeh og sojamælk. Saint-prikbladet-urt og Vitex er til gavn for depression er forbundet med overgangsalderen. Sort Cohosh og dong quai lette de fleste af de symptomer på overgangsalder, og baldrian rod kan reducere søvnløshed og nattesved. Ingen ved rigtig, de langsigtede virkninger af at bruge vegetabilske kilder til østrogen, så du skal bruge dem med forsigtighed og for den mindste mængde af tid er nødvendigt, indtil undersøgelser bevise eller modbevise de er potentielt lige så farlig som syntetiske udskiftning hormoner.

Andre urter

Andre urter nyttige for hormonbehandling og overgangsalder omfatter Damiana, gingko biloba, sibirisk ginseng, salvie og Savpalme. Damiana virker på hypofysen, og kan lindre depression. Det øger libido og kan modvirke seksuel dysfunktion associeret med overgangsalderen. Gingko biloba forbedrer cirkulation, især i hjernen. Det forbedrer hukommelsen og lindrer depression. Sibirisk ginseng styrker binyrerne og øger energi til at modvirke psykisk og fysisk træthed. Sage har flere medicinske egenskaber, herunder østrogene effekter, der vil lindre nattesved. Savpalme er til gavn for oppustethed og væskeophobning i forbindelse med overgangsalderen.

Bioidentical Hormoner

Bioidentiske hormoner normalt fra en biopat eller udøver af alternativ medicin. De er hormoner, som er identiske med dem, der naturligt produceres af kroppen og er sammensat for hver patient fra vegetabilske kilder af østrogen, progesteron og andre hormoner. Hver kvindes formel vil blive skræddersyet til hendes krop kemi, fastlægges ved en spyt test. Der er ikke noget bevis for, at bioidentical hormoner virker bedre end syntetiske hormoner, men nogle mennesker føler sikrere prøve en mere naturlig tilgang. Bioidentiske hormoner kan også forårsage de samme langsigtede bivirkninger som HRT med syntetiske hormoner, så de skal bruges til den minimale mængde tid.