Natural Herbal Remedies voor Menopauze

De Amerikaanse National Library of Medicine definieert de menopauze, of de verandering van het leven, als een natuurlijke fase in het leven van een vrouw toen haar eierstokken stoppen met de productie van oestrogeen en progesteron, en zij ophoudt te menstrueren. Menopauze begint meestal rond de leeftijd van 45 of 50 bij de meeste vrouwen. Symptomen van de menopauze zijn onder andere opvliegers of nachtelijk zweten, slaapproblemen, vaginale droogheid, stemmingswisselingen, moeite met concentreren en gezicht haargroei. In deze tijd van het leven, het risico van vrouwen voor hart-en vaatziekten, osteoporose of borstkanker verhogen. Naast hormoonvervangende therapie, kunnen vrouwen die natuurlijke kruiden remedies voor de menopauze.

Zilverkaars

Dr Andrew Weil, oprichter van de Universiteit van Arizona Center van Integrative Medicine, zegt dat zilverkaars vermindert opvliegers en helpt hormoonspiegels te behouden. Dr Weil stelt dat vrouwen die deze natuurlijke kruidenmiddel gebruikt hebben voor de menopauze hebben geen negatieve bijwerkingen van het gebruik van zilverkaars melden en lijkt veilig voor vrouwen met borstkanker risico's. Vrouwen kunnen deze natuurlijke kruidenmiddel nemen twee keer per dag voor maximaal zes maanden.

Maca Root

Epigee Zwangerschap en Women's Health stelt dat mensen de Zuid-Amerikaanse Maca wortel voor seksuele gezondheid eeuwenlang hebben gebruikt. De wortel, rijk aan vitaminen B1, B2, B12, C en E, zink, calcium en magnesium, balanceert oestrogeen en progesteron bij vrouwen. Epigee zegt dat Maca wortels helpen vaginale droogheid en opvliegers en verbetert het geheugen en osteoporose. Vrouwen kan Maca wortel koken en drink het als thee.

Dong Quai

Dr Weil zegt dat Dong Quai vrouwen helpt te beheersen hormoonspiegels tijdens de menopauze. Epigee stelt dat Dong Quai, die vitamine E, A en B12 bevat, verwijdt ook de bloedvaten, waardoor de bloedsomloop en het voorkomen van hart-en vaatziekten. Deze natuurlijke kruidenmiddel voor de menopauze verlicht stress en beheert stemmingswisselingen. Vrouwen steile dit kruid en drink het als thee. Dr Weil zegt dat, omdat Dong Quai verwijdt de bloedvaten, vrouwen met zware bloeden moet dit kruidenmiddel vermijden.