Natural Healing Oliën voor Ringworm

Natural Healing Oliën voor Ringworm

Ringworm wordt niet veroorzaakt door een worm, maar een besmettelijke schimmel die vaak verschijnt als ringen op de huid. Ringworm verschijnen meestal als een ronde huiduitslag op het gezicht, de nek hoofdhuid, liesstreek, handen of voeten. De schimmel die ringworm veroorzaakt groeit in vochtige, warme plaatsen, zoals badkamers, kleedkamers, zwembaden en in de plooien van de huid. Gebruik etherische oliën ringworm behandeling is een natuurlijke en efficiënte werkwijze, zonder het risico van bijwerkingen die medicijnen kunnen veroorzaken.

Producten

Kopen van hoge kwaliteit pepermuntolie, lavendelolie, olie van oregano en tea tree olie van een gerenommeerde health food winkel. Niet kopen helende oliën die worden verkocht in heldere glazen flessen, omdat het licht helder glas kan binnendringen en schade aan de olie. Alleen te kopen oliën die worden verkocht in bruin of donker-gekleurde glazen flessen.

Gebruik

Gebruik tea tree olie om uw ringworm te behandelen. Tea tree olie is een sterke anti-bacteriële en anti-schimmel middel. Een University of Western Australia studie toonde aan dat tea tree olie kan zowel voorkomen schimmel en behandelen schimmel infecties, zoals ringworm. Solliciteer drie druppels tea tree olie op het gebied getroffen door ringworm, drie keer per dag.

Massage vier druppels olie van oregano op ringworm twee tot drie keer per dag. Oil of Oregano anti-virale, anti-parasitaire, anti-schimmel en anti-bacteriële, waardoor het een krachtige genezende behandeling voor ringworm.

Probeer de antiseptische, anti-schimmel en anti-inflammatoire eigenschappen van lavendel olie te helpen genezen uw ringworm. Meng een druppel lavendelolie en twee druppels tea tree olie. Masseer tweemaal daags in uw ringworm.

Experimenteer met pepermuntolie om uw ringworm te verlichten. Pepermuntolie is bekend jeuk verlichten en verminderen ontstekingen en irritatie van de huid. Wrijf een paar druppels pepermuntolie in uw ringworm, of mengen met andere oliën en bewaar in een glazen fles met een druppelaar top.

Vul een warm bad en voeg een of meer van de aanbevolen oliën voor de behandeling ringworm, en een handvol onbewerkte zeezout. Weken in het bad gedurende ten minste 10 minuten.