Natural Healing för sliten eller utbuktande skivor

Skadade skivor är mycket vanliga och kan vara mycket smärtsamt. Utbuktande skivor kan leda till försämring eller ett bråck om lämplig vård inte vidtas. Även om detta kan låta skrämmande, kan dessa villkor vara naturligt läkt relativt enkelt om de får tid och rätt behandling.

Orsaker

Utbuktning och försämrade skivor är vanliga på grund av tendensen för människor att skada stödskivor i ländryggen med tiden, vilket gör att skivan att driva ut och sätta press på omgivande områden, bland annat nerver som ischiasnerven. Slouching, felaktig lyftning, överanvända lederna, eller trauma kan leda till skadade skivor. Det som är bra är att utbuktning eller diskbråck kan läka om du tar hand om dig själv och justera dina dåliga rygg underhålls vanor.

Behandlingar

Använd övningar som är speciellt utformade för skadade skivor. Stretching övningar är några av de bästa behandlingarna för denna typ av tillstånd och syftar till att öka utbudet av rörelse, hjälpa till att lindra en del av smärta i samband med detta. Förändringar i kost och dagliga vanor kommer också att drastiskt hjälpa hjälpa skadade skivor.

Övning 1

Sido sträckor hjälp med dekomprimering spinal tryck, hjälpa läkningsprocessen av utbuktning eller försämrats skivor. Det bidrar till att förlänga ryggraden, sträcka de laterala musklerna i buken och ryggen. Sitt på golvet, ett ben utsträckt åt sidan, den andra undangömt. Höj ena armen och nå till sidan, sträcker den hela sidan. Håll för lite och byta till den andra sidan. Upprepa 10 till 20 gånger.

Övning 2

Ta en yoga boll, håll den overhead och långsamt nå ut med bollen när du böjer i midjan åt sidan. Dra sakta tillbaka upp och byta sida. Upprepa 10 till 20 gånger.

Övning 3

Lie möta med armarna över huvudet med en vikt i varje hand. Ta bågen i nedre ryggen genom att höja vikterna något i luften och trycka korsryggen mot golvet, att uppmärksamma hur magmuskulaturen arbetar för att hålla tillbaka från övergripande. Om du kan, räta ut benen för att simulera en stående position, utbildning du hur man ska stå ordentligt och påminna ryggen för att stödja din kropp. Armhävningar och broar påminner också magmusklerna hur man kan stödja ryggen.

Diet

Ta en titt på din kost. Ryggont kan orsakas av bearbetade livsmedel skadar dina binjurar. Detta leder till binjurarna kräver mer av de näringsämnen som normalt skulle gå till ledband och senor i ryggen, vilket leder till försvagade stödjevävnad. Ändra matvanor bidrar till att stärka binjurarna, vilket bidrar till att stärka den stödjande vävnaden i ryggen och hjälper till att förhindra ytterligare skador på skivorna. Bearbetade livsmedel och socker kan också irritera vagusnerven som skickar information om matsmältningen till hjärnan, vilket kan göra att bukta och trycker på nerverna, vilket leder till smärta. Med tiden utbuktande skivan kan herniate eller försämras, vilket leder till ännu mer smärta.

Dagliga vanor

Följ upp med goda dagliga vanor för att minska smärta vistelse och förhindra ytterligare skador som orsakar smärtan. Bli mer medveten om hur du böjer, vrider och sitta hela dagen. Plocka upp med benmusklerna i stället för att sjunka ihop eller böja saker. Se till att du planterar hälarna i marken, stabilisera din vikt och hålla din torso rak som du lyfter. Det skyddar även dina knän.

Andra tips

Stå vid lyft vikter istället för att sitta, som rundar ut på baksidan. Träning med en rundad rygg kan lätt skada eller skada skivorna. Vissa människor har använt akupunktur, massage, kirurgi och kiropraktik bistånd för ryggont.