Natural Diabetische Cure

Natural Diabetische Cure

Type 2 Diabetes is een zeer gevaarlijke ziekte die vandaag de dag veel mensen plagen. Ongeveer de helft van alle mensen met diabetes weten niet eens dat ze het hebben. Uiteindelijk is het lichaam niet meer reageert op het hormoon insuline, dat de bloedsuikerspiegel drijft in de cellen. Dit kan ertoe leiden dat uw bloedsuikerspiegel verhoogd blijven, en kan leiden tot uitdroging, duizeligheid, overmatig hongergevoel, en uiteindelijk blindheid en de dood.

Oefening

Aangezien tijdens het oefenen het lichaam geen insuline nodig om de bloedsuikerspiegel te reguleren, dit is een geweldige manier om te helpen de controle van uw bloedsuikerspiegel. Oefening is ook bekend om lichaamsvet verminderen en zwaarlijvigheid is een van de oorzaken van diabetes. Begin door te gaan op 15-20 minuten wandelen drie tot vijf dagen per week, in het zonlicht (geen sunblock). Na een paar weken van het lopen gaan doen wat weerstand training van drie dagen per week. Dit zal helpen verhogen van uw stofwisseling en helpen je een beetje spiermassa toe te voegen terwijl het verminderen van uw lichaamsvet. Als u wilt of nodig hebt enig contact hulp van een Personal Trainer

Gaan op een low carb dieet

Gedurende de dag moet je gewoon eten. Veel groenten, eenvoudige eiwitten (eieren, ongezoete yoghurt, kaas, kwark) en fruit (niet meer dan 2 porties per dag). U moet uw porties klein te houden en alles gekookt voorkomen. U zult waarschijnlijk honger tijdens de dag, en dat is goed. U nog steeds nodig om je bloedsuikerspiegel te behouden, dus doe wat je nodig hebt om voor. Proberen vast te houden aan de regels en als je kunt.

'S Nachts kunt u uw grootste maaltijd te hebben, maar er is een specifieke methode die u moet volgen. Begin met je rauwe groenten. Dit omvat een salade, een must, samen met andere ongekookte groente. Volgende u naar uw proteïne (rundvlees, kip, lamsvlees, bonen, zuivel) en uw gekookte groenten (gestoomd is het beste). Eindig uw maaltijd met uw koolhydraten: brood; rijst; aardappelen, etc. Tegen de tijd dat je je koolhydraten moet je het beëindigen van uw maaltijd te bereiken. Als je ruimte over om een ​​bos van rijst of brood eet, bijvoorbeeld, dan eet meer vlees de volgende keer.

Probeer je koolhydraten lager te houden, en drink niet elke suiker. Ook, geen kunstmatige zoetstoffen gebruikt zoals aspartaam ​​(NutraSweet) en sucralose (Splenda). Deze alleen maar erger maken voor diabetici, en eigenlijk voorkomen gewichtsverlies. Als u nodig hebt om iets te gebruiken Stevia zoeter, het is een natuurlijk kruid dat is heel lief en helpt met insuline-gevoeligheid.

Neem de bloedsuikerspiegel reguleren supplementen

Chroom is een supplement dat essentieel is voor de werking van insuline, zonder dat het lichaam uiteindelijk insuline-resistent. Voor deze doeleinden 200 mg tweemaal per dag kan helpen reguleren van uw bloedsuikerspiegel.

Magnesium deficiëntie is ook gekoppeld aan diabetes. Het wordt aanbevolen om een ​​goede magnesium supplement te nemen voor het slapen gaan, omdat dit zal ook helpen bij het slapen.

Vanadium, in de vorm van vanadylsulfaat, is een mineraal dat helpt bij de werking van insuline. Dit kan ook een of twee keer per dag worden ingenomen, met diner en mogelijk gedurende de dag.

Doe een volledige lichaam te reinigen

Je lichaam heeft waarschijnlijk een grote ophoping van giftige stoffen die een aantal gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Het beste is om de dikke darm, de lever en de nieren van alle te reinigen tegelijkertijd en dit wordt best gedaan met een product als de Dual-Action Cleanse. Deze is een 30-daagse reinigen die uw levensstijl niet verstoren en kan ook helpen bij het verliezen van het gewicht dat is bij te dragen aan uw conditie.

Probeer Eleotin

Eleotin claimt de laatste behandeling voor diabetes. Dit product is bedoeld om uw bloedsuiker te verlagen, herstelt u de insuline gevoeligheid en uiteindelijk te genezen u van uw diabetes. Het is geen geneesmiddel, maar een natuurlijke remedie. Het kan worden gevonden op de EleotinUSA website.