Natural Cures voor Teenage Acne

Natural Cures voor Teenage Acne

De tienerjaren brengen een groot aantal veranderingen. Het is een tijd van zelfontdekking, zowel mentaal als emotioneel. Een van de moeilijkste aspecten van deze jaren is de fysieke veranderingen die plaatsvinden. Organen beginnen verandert door het ontstaan ​​van hormoonproductie, en het is deze hormonale veranderingen die veroorzaakt overtollige olie worden gedeponeerd in klieren en poriën op het gezicht en andere delen van het lichaam. Deze overmaat olie, samen met bacteriën, verstopping van de poriën, waardoor acne.

De tienerjaren zijn moeilijk genoeg, maar het omgaan met acne, samen met de andere problemen kunnen leiden tot een gevoel van eigenwaarde problemen. Voordat je zoekt dure medische behandelingen, weet dat er een aantal natuurlijke methoden die kunnen worden uitgevoerd in huis om zowel de behandeling en het voorkomen van acne. Probeer deze behandelingen ten minste 24 uur van elkaar, met geen huidirritatie.

Instructies

•  Spoel je gezicht met warm water en dep het droog. Knijp het sap van een verse citroen in een container. Doop een wattenstaafje in het citroensap en direct toepassen op de acne. (Als u voor een groot gebied, in plaats van slechts een paar aparte puistjes, gebruik dan een katoenen bal.) Laat het op het getroffen gebied gedurende 15 minuten. Afspoelen met warm water. Dep ze droog. Gebruik geen moisturizers of andere topicale zalven niet voor ten minste 2 uur.

•  Was een komkommer goed, om het even welke pesticiden en wax die nog kunnen worden op de huid te verwijderen. Met de huid op, hakken in stukjes en doe in een blender. U kunt de "chop" of instellingen "puree" te gebruiken. (Als je geen blender hebt, kunt u de komkommer in dunne reepjes te raspen.) Spoel je gezicht met warm water en dep ze droog. Bedek je gezicht met de komkommer mengsel en laat gedurende 25 minuten. Komkommer wordt vaak gebruikt in kuuroorden tot ontsteking van de huid te kalmeren op de huid en in de ogen.

•  Neem een ei, en scheiden het wit van de dooier. (De dooier heeft een hoog vetgehalte en kan poriën verstoppen.) Kook de witte en toepassen op het hele gezicht als een masker. Laat het gedurende 1 uur, daarna spoelen met lauw water. Indien u wenst, zodra het ei is opgedroogd op je gezicht, je kunt het op 's nachts vertrekken. Alleen niet vergeten om uw kussensloop de volgende ochtend te veranderen.

•  Meng 1/4 kopje nootmuskaat en 1/2 kopje melk tot een pasta. (Laat de melk zitten eerst een tijdje, dus op kamertemperatuur.) Breng dit op het getroffen gebied voor 1 uur. Afspoelen met warm water. Dep je gezicht droog.

•  In de avond voor het slapen gaan, voeg 1 el. van kaneel tot 3 eetl. van honing. Meng tot een pasta. Breng het mengsel op je gezicht en laat het zitten voor 1 uur. Laat het op 's nachts tijdens het slapen (leg een handdoek over je kussensloop, en als je haar is lang, hou het trok zich terug). Proberen te slapen alleen op je rug, indien mogelijk. Was het uit de volgende ochtend, met alleen warm water. Doe dit elke avond voor 14 dagen.

•  Was een verse tomaat en zet in een blender. Zet de blender op "chop." (Als je het hakken te fijn, zal het te sappig te houden aan het gezicht zijn.) Breng de gehakte tomaat op je gezicht en laat het op 45 minuten. Afspoelen met warm water. Voor andere optie, voeg halve komkommer tomaat voor hakken. Tomaten kunnen ook op het gezicht worden gebracht als segmenten in plaats van als een pasta.

•  Snijd een frisse teentje knoflook in de helft, of pletten. Wrijf de knoflook op getroffen gebieden meerdere keren per dag. Doe dit op een dag dat je niet hoeft te gaan voor een lange strook van de tijd, zodat de knoflook sap om op je gezicht te blijven. Na een aantal applicaties in de loop van een paar uur, spoel je gezicht met lauw water en dep ze droog.

•  Was een verse aardappel. Rasp het in fijne reepjes en leg ze op je gezicht. Laat ze gedurende 30 minuten. Aardappelen verlichten van de pijn en ontsteking van de huid die worden veroorzaakt door acne.

Wijzigingen Lifestyle

•  Zorg voor voldoende lichaamsbeweging, dat is een van de beste behandelingen voor acne. Terwijl het doet het stimuleren van de zweetklieren, het houdt hen bezig ontstopt te blijven, het voorkomen van acne flareups. Zorg ervoor dat u het gezicht spoelen na zware inspanning.

•  Bezuinigen op cafeïnehoudende dranken, zoals frisdrank, lattes en koffie. Cafeïne stimuleert de klieren talg, en het is de overproductie van talg dat de poriën en haarzakjes klompen.

•  Vermijd suikerhoudende en sterk bewerkte voedingsmiddelen die de bloedsuikerspiegel te verhogen. Volgens een studie gepubliceerd door Dr Loren Cordain, verhoogde bloedsuikerspiegel veroorzaken huid te regenereren sneller, waardoor de dode huidcellen aan elkaar te kleven en de poriën verstoppen. Ze veroorzaken ook een toename talgproductie, welke poriën en haarzakjes klompen.

•  Drink veel water. Water hydrateert de huid en voorkomt ontstekingen, het houden van het gezond en glad.

•  Niet wassen je gezicht te veel. Eenmaal in de ochtend en een keer voor het slapen gaan is genoeg. Te veel zeep en chemicaliën op het gezicht kan leiden tot acne flareups.

Hints

  • Dep je gezicht droog altijd na het reinigen, zo hard wrijven kan de huid irriteren en ontsteken acne.
  • Vermijd het gebruik van veel verschillende producten op uw huid, vooral moisturizers en lotions, omdat ze kunnen verstoppen de poriën en trigger flareups. Geef natuurlijke acne behandelingen tijd om te werken. Probeer een behandeling een paar keer voordat ze overstappen naar een andere. Ten minste 24 uur te wachten altijd voordat u probeert een andere behandeling van acne.