Natural Cures voor congestief hartfalen

Congestief hartfalen is niet een aandoening waarbij het hart plotseling en volledig mislukt. Het is een aandoening waarbij het hart niet naar behoren werkt. Vaak geassocieerd met hart-en vaatziekten, in congestief hartfalen het hart niet meer efficiënt pompt bloed. Congestief hartfalen soms wordt behandeld met digitalis of vaatverwijders; eventuele vochtophoping behandeld met diuretica.

Indicaties

Congestief hartfalen in de tijd ontwikkelt. Het hart begint te moeilijk pompen van bloed door je systeem en de cellen kunnen zuurstof beroofd te worden. Uw bloeddruk stijgt in een poging om de benodigde zuurstof en bloed te leveren door je hele lichaam. Symptomen zijn onder meer moeite met ademhalen, vooral bij inspanning, en een hoest. Congestief hartfalen bemoeilijkt functioneren van dag tot dag; zelfs eenvoudige taken worden vermoeiend. Vocht zich ophoopt in je longen en je lichaam houdt ook vocht in je enkels, voeten en benen.

Vitamine E

Vitamine E is een natuurlijke antioxidant die helpt zich te ontdoen van de vrije radicalen in je lichaam die celstructuren vernietigen. Vitamine E bevat d-alfa-tocoferol, dat helpt uw ​​hart versterken de spieren. Een 50 mg capsule van vitamine E is de aanbevolen dagelijkse dosis.

Magnesium

Magnesium helpt je hart spieren goed te functioneren. De dagelijkse dosis van magnesium je nodig hebt om het behoud van een gezond hart is 280-400 mg. Magnesium capsules zijn prima, maar je kunt natuurlijk doses magnesium te krijgen door het eten van volle granen, amandelen, pinto bonen en groene groenten. U kunt veilig neem twee 500 mg capsules van magnesium per dag met een glas water, voor of na een maaltijd.

Kalium

Wanneer uw kaliumspiegel te laag zijn, kan hartaandoeningen, zoals hartritmestoornissen optreden. Bananen zijn een goede bron van kalium. Kalium wordt ook gevonden in peulvruchten, amandelen en andere noten en veel groenten en fruit. Een dagelijks 99 mg capsule van kalium is voldoende om je natuurlijke hartritme werk houdt.

Vitamine D

Onderzoekers van het Institute of Nutrition and Food Science aan de Universiteit van Bonn, en van de Drug van de Commissie van de Duitse Medical Association in Duitsland hebben vitamine D's effectiviteit bij het verbeteren van congestief hartfalen symptomen bestudeerd. Stefanie S. Schleithoff, Armin Zittermann, Gero Tenderich, Heiner K. Berthold, Peter Stehle en Reiner Koerfer beweerd dat vitamine D helpt bij het minimaliseren zwelling en ontsteking. Vitamine D helpt ook vochtretentie minimaliseren. Natuurlijke bronnen van vitamine D zijn melk, vis, eieren en levertraan. Blootstelling aan de zon is ook een natuurlijke bron van vitamine D. Vitamine D kan worden genomen in capsule vorm: twee 1.200 mg capsules met een maaltijd is de aanbevolen dagelijkse dosis.