Native American remedie voor Bed Bugs

Native American remedie voor Bed Bugs

Bedwantsen zijn kleine, bruine, platte insecten die zich voeden met het bloed van dieren. Ze hebben een overlast voor de mensheid al duizenden jaren. De opties voor het elimineren van het ongedierte variëren van natuurlijke remedies om industriële chemicaliën.

Muntblaadjes

Mint is een natuurlijk afweermiddel van bed bugs die in dienst was bij de indianen. Het zou worden verpletterd en gestrooid rond het bed of gedroogd en in boekentassen onder het slaapgedeelte gehouden. Muntolie kan zelfs worden gewreven op de huid om beten af ​​te schrikken.

Extreme temperaturen

Blootstelling aan extreme hitte of kou zal bedwantsen te doden. Het plaatsen van dekens buiten tijdens de winter was een methode indianen gebruikt om bedwantsen te doden. Tijdens de zomer, waardoor stoffen uit warmte in de zon voor de dag zouden hebben dezelfde resultaten.

Ceder

Net als muntblaadjes, cederhout en olie zorgen voor een natuurlijke remedie voor bedwantsen. Het is een afschrikmiddel op contact, en de olie kan worden gewreven in de houten palen van een bed.