Native American Eczeem Remedies

Native American Eczeem Remedies

Native American eczeem remedies zijn gebruikt voor eeuwen. Deze middelen zijn plantaardig en nog steeds worden gebruikt door degenen die alternatieve behandelingen voor eczeem. Toverhazelaar schors, kliswortel en calendula bloemen zijn allemaal nuttig voor de behandeling van eczeem. Deze medicinale planten zijn in drugs winkels in verschillende vormen.

Witch Hazel

Toverhazelaar is rijk aan tannines en reinigers, twee stoffen die het ideaal voor de behandeling van huidproblemen te maken. Het is een bladverliezende boom die groeit tot ongeveer 15 meter hoog en heeft een grijs-bruine bast. De schors en lop-sided, ondiep getande bladeren zijn grond naar beneden in een kompres of crème en uitwendig toegepast op elke getroffen gebieden. De tannines in toverhazelaar creëren een beschermend schild over de ontstoken huid en de genezing te bevorderen. In de moderne tijd, tincturen (een vloeibare oplossing van alcohol en toverhazelaar) zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij drogisterijen. Breng de vloeistof direct op de huid met behulp van een watje of spray fles.

Kliswortel

Slechts de wortel van een klit plant is noodzakelijk voor de behandeling van eczeem. Het is een tweejarige plant uit de familie van daisy met een lange, taps toelopende wortel. Kom de winter worden alle voedingsstoffen van de plant opgeslagen in de wortel, zodat de slapende maanden zijn de beste tijd om te oogsten. Kliswortel is een diureticum en helpt bij het verbeteren van de mensen huid op twee niveaus. De wortel verbetert de spijsvertering en de opname van voedsel dat niet alleen helpt de algehele gezondheid, maar helpt ook de huid er gezonder. Samen met het behandelen van het lichaam heeft een hele, kliswortel snelheden genezing in huidweefsel. De effecten van kliswortel zijn niet automatisch. Innemen van de wortel als een thee drie keer per dag en je zult verbeteringen zien na een paar maanden zijn verstreken.

Calendula Bloemen

De calendula bloem bloeit een keer per maand en is een van de langst gebruikte medicinale planten in de wereld. Het is een lid van de familie van daisy en kan worden genomen, hetzij als een actueel crème of tinctuur. De bloem wordt gewoonlijk aangeduid als "goudsbloem, 'maar niet alle tuinvariëteiten goudsbloemen worden gebruikt om de behandeling van eczeem. Tagetes erecta, de felgekleurde goudsbloem vinden in de meeste tuincentra, heeft geen geneeskrachtige eigenschappen. Calendula officinalis is de bloem die is gebruikt over de hele wereld om huidproblemen te behandelen. In tegenstelling tot sommige remedies die alleen de oorzaak of de symptomen van eczeem te behandelen, kan calendula beide behandelen.