Miralax dosis bij kinderen

Miralax dosis bij kinderen

Miralax, ook bekend onder de generieke naam van polyethyleenglycol, is een osmotisch laxeermiddel dat water trekt in de ontlasting van uw kind om zachtere, meer frequente stoelgang te produceren.

Voorbereiding

Alvorens Miralax poeder, meng het met 8 gram van een duidelijke drank, zoals water of sap om een ​​oplossing te creëren.

Dosis

Miralax doses worden afzonderlijk berekend op basis van het gewicht van uw kind. De arts gebruikt een tabel om de juiste hoeveelheid geneesmiddel voorschrijven. De doses variëren van 2 gram tweemaal per dag voor een kind dat weegt 10 kg (22 pound) tot 8 gram eenmaal daags voor een kind dat op 50 kg (110 pound) weegt.

Time Frame

Het kan twee tot vier dagen duren voordat uw kind een stoelgang van zijn Miralax, dus geen extra doses om het proces te versnellen langs niet geven.

Overwegingen

Zolang uw kind met een tot twee zachte ontlasting per dag, dezelfde dosis Miralax voortgezet.

Tip

Het beste is om je kind te geven haar Miralax eerste ding in de ochtend, vóór, tijdens of na het ontbijt dus het heeft tijd om te werken gedurende de dag wanneer ze op en rond. Als ze moet twee doses per dag, geven een eerste ding in de ochtend en de tweede in de avond.