Milieu & Cerebral Palsy

Cerebrale parese (CP), een neurologische aandoening die beweging van het lichaam en spiercoördinatie beïnvloedt, kan de afhankelijkheid problemen veroorzaken. Een persoon met CP kan haar omgeving kunnen een obstakel, vanwege de fysieke beperkingen hersenverlamming creëert.

Betekenis

Als je in een functionele omgeving speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van het zelfvertrouwen. Dit verhoogt de persoon de kans op het vervullen van zijn potentieel.

Mobility Technology

Mobility-technologie verbetert de mobiliteit, het verhogen van de onafhankelijkheid van een persoon. Mobiliteit technologie kan variëren van steunzolen en andere voet orthesen, om stokken en rolstoelen.

Environmental Control System

Een milieu (ECS) kan in een huis aan de huiselijke omgeving gemakkelijker om te communiceren met zorg worden geïnstalleerd. ECS, een elektronisch systeem, laat iemand met een handicap te beheersen elektronische apparaten, zoals lampen en televisies, met één enkele afstandsbediening.

Tips

Schik meubilair in een manier om de milieu-obstakels te minimaliseren. Door milieu-obstakels vermijden, verminderen de kans op vallen en andere dergelijke problemen.

Overwegingen

Elk geval van cerebrale parese, verschilt. Een persoon met CP kan slechts kleine milieu-hulp, zoals steunzolen en een reling voor oplopende / aflopende trappen vereisen, terwijl een andere persoon met CP een elektrische rolstoel en ECS kan nodig zijn om te functioneren in zijn omgeving.