Mild Autisme Symptomen

Autisme is een aandoening van de hersenen die meestal wordt detecteerbaar rond de leeftijd van drie. Kinderen met een milde autisme hebben over het algemeen gemiddeld tot bovengemiddeld IQ's. Milde autisme wordt soms aangeduid als het Syndroom van Asperger.

Verminderde sociale vaardigheden

Kinderen met een milde autisme kunnen problemen bij het beginnen en voortzetten van een gesprek te hebben, en kan moeilijk oogcontact hebben.

Obsessions

Kinderen met een milde autisme kan een favoriet speeltje of favoriete hobby te hebben en misschien niet iets dat niet te centreren rond de favorieten doen. Het kind kan ook onophoudelijk praten over deze obsessies.

Emotionele Concerns

Milde autisme patiƫnten kunnen stemmingswisselingen hebben, zelfs op jonge leeftijd. Ze kunnen ook gemakkelijk in beroering wanneer hun routine wordt verstoord.

Repetitive Speech

Kinderen met een milde autisme kan iets herhalen zei tegen hen of kunnen delen van een verhaal boek of tv-programma te herhalen. Deze kinderen kunnen hebben bovengemiddelde onthouden vaardigheden.

Verminderde motorische vaardigheden

Het kind met een milde autisme kunnen hebben een slechte motoriek. Bijvoorbeeld, kunnen ze moeite hebben een bal te vangen hebben, en het leren van het handschrift kan worden vertraagd.

Sensory Issues

Sommige kinderen hebben sensorische problemen. Ze kunnen worden gehinderd door fel licht, harde geluiden of zelfs de textuur van bepaalde voedingsmiddelen.