Miconazol Veiligheid

Miconazol is een antifungale medicatie vaak gebruikt om gevallen van vaginale schimmelinfectie, voetschimmel en Jock jeuken te behandelen. Veilig gebruik van miconazol vereist na een aantal elementaire richtlijnen behandeling.

Volgende instructies

Individuen gebruiken miconazol producten moeten volgen gedrukte instructies zo goed mogelijk, volgens de Amerikaanse National Library of Medicine. Een arts kan vragen in relatie tot de behandeling te verduidelijken.

Behandelfactoren

Drugs.com merkt op dat individuen overweegt gebruik miconazol hun arts moeten vertellen als ze een bepaalde medische aandoeningen of behandeling factoren. Deze omvatten een geschiedenis van problemen met de lever, de aanwezigheid van voedsel of medicijnen allergie├źn, zwangerschap en het gebruik van andere recept of over-the-counter medicatie.

Latex Reacties

Miconazol kunnen reageren met condooms of membranen die latex bevatten, volgens de Amerikaanse National Library of Medicine. Vrouwen die een behandeling voor een vaginale infectie dienen hun arts te vertellen of zij gebruik maken van deze geboortebeperking opties.

Op zoek naar medische hulp

Personen die koorts, vuile vaginale afscheiding, buikpijn of brandend of irritatie van de vagina of de huid optreedt, dient onmiddellijk medische hulp te zoeken, volgens de Amerikaanse National Library of Medicine.

Overwegingen

Vrouwen ervaren van een vaginale infectie voor de eerste keer moet een arts te raadplegen voordat u miconazol, volgens Drugs.com.