Metronidazol voor een Strep-B-infectie

Group B Strep is een stam van de streptococcus bacteriën die ernstige ziekten kan veroorzaken en kan levensbedreigend zijn, vooral bij pasgeborenen, zwangere vrouwen, oudere patiënten, of iedereen met een reeds gecompromitteerd immuunsysteem. Behandelingen variëren en detectie kan moeilijk was aanwezig in het lichaam kan worden zonder symptomen.

Betekenis

Volgens de Centers for Disease Control, Group B Strep is de meest voorkomende oorzaak van pasgeboren infecties, waaronder sepsis, een infectie van het bloed, en meningitis. Het kan leiden tot longontsteking, rubella, syfilis, en zelfs spina bifida.

Doorlichting

Een zwangere vrouw wordt typisch gescreend voor deze stam van strep voor aflevering vanwege het risico van overdracht van de infectie haar baby via vaginale bevalling.

Overwicht

De meeste mensen dragen de bacterie in hun lichaam natuurlijk, en meestal gaat hij geen symptomen. Het kan in de darmen of de vagina en ondanks de publieke opinie leeft, is niet een seksueel overdraagbare aandoening.

Behandeling

Behandeling omvat een cursus sterke antibiotica zoals metronidazol. Metronidazol is een antibioticum voor de behandeling van bepaalde bacteriële infecties en parasieten voorgeschreven. Het wordt meestal gebruikt voor de behandeling van vaginale infecties. Het is verkrijgbaar in tabletten, crème, lotion, gel en injectie.

Bijwerkingen van medicijnen

Je kan misselijkheid, hoofdpijn, verlies van eetlust, en een metaalachtige smaak ervaren wanneer u metronidazole nemen.