Metabolisme & Night Sweats

Nachtelijk zweten kan optreden als gevolg van een groot aantal dingen, zoals het nemen van bepaalde medicijnen, een ziekte of een ziekte, een hormonale onbalans en zelfs menopauze, om er maar een paar te noemen. Echter, ze betrekking hebben op de stofwisseling alleen al is een zeer smal pad. Voordat het begrip van hoe de stofwisseling en nachtelijk zweten zijn gerelateerd, moet je eerst begrijpen wat de stofwisseling is en hoe het werkt.

Wat metabolisme is

In eenvoudige termen, het metabolisme is de hoeveelheid energie die je lichaam verbrandt om zichzelf te handhaven. Deze energie is in de vorm van calorieën. Sinds calorieën zijn: een meting van de energie, hoe meer calorieën je binnenkrijgt, hoe meer je lichaam verbrandt, waardoor de stofwisseling. Als calorieën verlaagd, zal je metabolisme vertragen en beginnen de calorieën of energie opslaan om op een later tijdstip. Uw basaal metabolisme is de absolute minimum hoeveelheid calorieën die je lichaam nodig heeft om de basisfuncties uit te voeren om in leven te blijven.

Verhogen van de stofwisseling

Er zijn verschillende manieren metabolisme worden verhoogd. Een hogere calorie-inname is niet de enige manier om de stofwisseling te verhogen. Bepaalde voedingsmiddelen, zoals grapefruit, noten, appels, bonen, broccoli en havermout nemen meer energie om te verteren dan andere en dit zal je stofwisseling te verhogen. Negatief-calorie voedsel nemen meer energie voor je lichaam om te verteren dan het aantal calorieën in het voedsel om te beginnen. Selderij en rauwe broccoli zijn goede voorbeelden van negatieve calorierijke voedingsmiddelen

De oefening zal je metabolisme evenals bouwen spier verhogen. Spier kan branden tot 50 calorieën per dag, dus hoe meer spieren je lichaam heeft, hoe sneller je stofwisseling.

Redenen voor Night Sweats

Als verhoogd is, lichaamstemperatuur stijgt. Iemand die is toegenomen haar metabolisme kan merken dat ze wakker wordt in het midden van de nacht in het zweet. De kamertemperatuur mag niet te warm zijn en ze kunnen zelfs koud aanvoelen. Het zweten is het gevolg van het verbranden van calorieën van haar lichaam en hard tijdens het werken in rust.

Beheer

Hoewel nachtzweten komen vaak met een verhoogde stofwisseling, kunnen zij zeer ongemakkelijk. Natuurlijk, het runnen van een ventilator om af te koelen je lichaam zal helpen. Het dragen van kleding gemaakt van wicking stof kan ook helpen. Wicking stof eigenlijk trekt vocht weg van de huid. Met behulp van katoenen lakens op het bed kan ook helpen als katoen absorbeert vocht.

Waarschuwingen

Terwijl verhoogd metabolisme kunnen gewoonlijk nachtelijk zweten veroorzaken, is niet de enige reden. Als nachtzweten aanhouden en er is niet een verandering in dieet of activiteit geweest, moet je zoeken naar andere redenen voor het nachtelijk zweten. Het is aan te raden met een medische professional te spreken als het nachtelijk zweten aanhouden.