Mental Health Awareness Week Activiteiten voor kleuters

Mental Health Awareness Week Activiteiten voor kleuters

De National Children's Mental Health Awareness Week is de eerste volledige week in mei. Ontworpen om het bewustzijn dat ernstige psychische en emotionele stoornissen bij kinderen bestaan ​​en zijn te behandelen verhogen, wordt bevorderd door de Nationale Federatie van Families for Children's Mental Health. In de Verenigde Staten, 15 miljoen kinderen hebben psychische problemen, en de helft daarvan nooit hulp krijgen. Geestelijke gezondheid bewustzijn kan helpen wissen het stigma geassocieerd met mentale en emotionele stoornissen. Zelfs kleuters kunnen worden betrokken.

Tijd van het verhaal

Gereserveerd extra tijd voor het lezen met peuters en kleuters tijdens Mental Health Awareness Week. Voor hulp bij het selecteren van boeken, proberen met behulp van een leeslijst georganiseerd door leeftijd, zoals die verkrijgbaar bij Reach Out and Read. De boeken in deze lijst zijn arts-goedgekeurd en de titels gericht zijn op specifieke gemeenschappen, speciale gelegenheden, tijden van het jaar en groepen, zoals militaire families.

Host een Healthy Kids Day

Nodig de hele familie naar een community-gesponsord Healthy Kids Day. Omvatten activiteiten die fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling bij kinderen te stimuleren. Mogelijke ideeën zijn storytelling, muzikale expressie, baby massage, yoga en ontspanning en drama. Vraag de lokale supermarkten om gezonde snacks te voorzien.

Breng je ouders naar de Dag van de Zorg

We hebben allemaal gehoord van "Bring Your Daughter to Work Day ', maar in spiegelbeeld naar idee om de ouders aan dagopvang voor de dag te brengen. Omvatten ouders in alle dagelijkse activiteiten van de kleuters. Moedig knuffelen tijdens verhaal tijd en dutje tijd. Center activiteiten op het thema van de gezinnen.

My Feelings Art

Praten over gevoelens en beschouwen het lezen van "Mijn Grote Gevoelens." Stimuleer de kleuters om te tekenen of te schilderen foto's over hun gevoelens. Dwaal door de kamer en vragen stellen over de foto's.

Blowing Bubbles

Blowing bubbles is leuk en een geweldige manier om stress te verlichten. Neem kleuters buiten op een mooie dag voor de zeepbel blazen.

Dance Away de Stress

Voorschoolse leeftijd kinderen kunnen individueel af van stress door lichamelijke activiteit. Laat de kinderen om te kleden in kostuums en hebben een dansfeest. Houd handen en vormen een cirkel, volgen elkaar in een conga lijn of gewoon bewegen op de muziek.