Menopauze Startpagina Testen

Thuis kits zijn beschikbaar voor het testen van uw follikel stimulerend hormoon niveau, dat aangeeft of je in de menopauze. De betrouwbaarheid van deze huistests nog betrokken bij sommige medische professionals.

Twijfelachtige Betrouwbaarheid

Dr. Carolyn Janet Crandall, een associate professor in de geneeskunde aan de UCLA School of Medicine, is niet van overtuigd dat het huis tests zijn nauwkeurig. Ze merkt op dat de "eerste trap" is de urinetest kan een betrouwbare marker voor het opsporen van de menopauze niet. Crandall legt uit dat het bloed FSH niet goed correleren met symptomen van de menopauze, zodat ze vraagt ​​zich af of het gebruik van urine is een betrouwbare bron voor het voorspellen van de status van een vrouw.

FSH lopen sterk uiteen

Crandall legt verder uit dat de follikel stimulerend hormoon niveaus variëren sterk, vooral wanneer periodes van een vrouw onregelmatig zijn geworden, die vlak voor de menopauze controle begint zou kunnen zijn, dus het kan moeilijk zijn om een ​​nauwkeurige en betrouwbare meting te krijgen. Ze legt uit dat een vrouw vrij veel weet dat ze is de menopauze als ze 12 straight maanden is gegaan zonder een periode.

Soorten urinetests

De urinetests beschikbaar in de Verenigde Staten, volgens Medscape.com, onder Menocheck (Synova), die naar verluidt heeft een lagere effectiviteit tarief dan de andere tests volgens de FDA, Estroven (Amerifit Nutrition) en RU25 Plus (Hormone Check), die beide gemakkelijk te indicatoren lezen. Als u Menocheck gebruiken, moet u bepalen of de test lijn is lichter of donkerder dan de controle lijn. Dit kan moeilijk zijn voor sommige bepalen.

Merken voor speekseltesten

Die beschikbaar zijn voor het speeksel testen omvatten speekseltest Kits (ZRT Laboratory), Vrouw Check (Body Balance van Genova Diagnostics) en Menopauze Hormoon Profiel (North Bay Diagnostics). Deze testen vereisen interpretatie door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg moet dus naar een laboratorium worden gestuurd.

Symptomatische maar FSH Levels Zeg Anders

Dr. Crandall suggereert dat als een vrouw is met symptomen van de menopauze, zoals opvliegers, nachtelijk zweten en pijnlijke borsten, moet ze een afspraak met een arts te maken. Het is mogelijk dat een vrouw peri-menopauze kan worden en vertoont de bovenstaande symptomen maar haar FSH mogelijk niet in de menopauze bereik. Maar dat betekent niet dat ze niet peri-menopauze. Als een vrouw niet hebben geen symptomen, Dr. Crandall zegt geen zorgen te maken over FSH. Zij adviseert verder dat een vrouw niet mag besluiten dat zij niet meer in staat is het bedenken, en afzien van voorbehoedsmiddelen, gebaseerd op een huis menopauze test.