Meer Plantaire fasciitis Conditie Symptomen

Meer Plantaire fasciitis Conditie Symptomen

Plantaire fasciitis treedt op wanneer de band langs de onderkant van de voet van de hiel tot de bal loopt, wordt ontstoken. Je hebt een hoger risico op het krijgen van plantaire fasciitis als je overgewicht, hebben strakke achillespezen, of doen veel staan, lopen of rennen elke dag.

Beschrijving van Pijn

Plantaire fasciitis pijn treedt op de onderkant van de voet. De pijn kan lopen van de hiel tot aan de bal bij de voorvoet. Sommige mensen beschrijven de pijn als een scherpe, trekken pijn in de boog; anderen voelen het als een doffe pijn in de hiel bot. Meestal plantaire fasciitis gewoon treft één voet, niet beide. U kan enige zwelling rond de hiel of de boog gebied.

Locatie van Pijn

De pijn kan geleidelijk beginnen met een milde pijn in het hielbeen. Na verloop van tijd, sommige mensen voelen de pijn ernstig op de achterkant binnenkant van het hielbeen.

Pijn bij druk

Wanneer u drukt op je hiel of de binnenkant boog van je voet kan het vergelijken met een blauwe plek te voelen. Wandelen kan zeer pijnlijk zijn, als je af te duwen de voorkant van je voet bij elke stap.

Pijnlijke In de Ochtend

Plantaire fasciitis pijn is erger in de ochtend direct na het opstaan ​​uit bed. De spieren van je voet en fascia plantaris band is strakker geworden tijdens de nacht. Je voet zal gevoelige voelen, als je begint op te lopen en het strekt zich weer uit.

Meer Pijnlijke na Oefening

Zitten voor lange tijd zal leiden tot pijn als je opstaat en weer rond bewegen. 'S Nachts kan de pijn voelen als een doffe pijn. Volgens de American Academy of Orthopaedic Surgeons, "Je bent meer kans om het te voelen na (niet tijdens) te oefenen."