Medicinske anvendelser for Capsicum

Capsicum, en peber plante hjemmehørende i Mexico og Mellemamerika, har været brugt i århundreder i folkemedicinen. Medicinske annaler, herunder New England Journal of Medicine, har dokumenteret capsicum gennem historien for at have mange medicinske anvendelser.

Fordøjelsen

Folk har brugt peberfrugt til at behandle symptomer på dyspepsi, som er langsom fordøjelse. Peber hjælper også i peristaltikken, hvilket er den handling, der flytter fordøjet mad gennem tarmene.

Kredsløbssygdomme

Capsicum arbejder hurtigt at forårsage blodet til at flyde hurtigere, som hjælper andre urter, der er truffet med det at nå deres destinationer hurtigere og fungere bedre.

Gigt smerter

Ekstrakten, capsaicin, kommer fra peberfrugt. Dette er den ingrediens, der anvendes i mange arthritis cremer og salver til at lindre ledsmerter.

Blood Effekter

Capsicum ikke kun fungerer som en blodprop buster i hjerteanfald tilfælde, men det fungerer også at støtte i koagulation eller størkning af blod, når nogen er blødning frit.

Ekspert Insight

Dr. John Christopher, beskrevet af Sammenslutningen af ​​Master herbalists som en "pioner i kunsten at naturlige heling", rapporterede i sin bog "Capsicum", som han aldrig tabt en patient til et hjerteanfald, når du går ud på et hus opkald. Dette var fordi han altid genoplivet dem med varm capsicum te, hvilket er en fjerdedel teskefuld cayennepeber i en kop varmt vand.